Arnhem | Eetcafé, Wijnbar

Gegevens van dit object

Status: Inv & Gw
Objectnummer: VMH2-676
Prijs invgw: € 89.500,-
Prijs huur: € 2.250,- per maand
Bedrijfswoning: Nee
Speelautomaten: Nee
Brouwerijverplichting: Nee
Terras: Ja
Leveranciers: Nee

Object informatie

Een prachtige locatie op een prachtige plek!Gelegen aan de Hommelseweg en precies in het midden van de hippe wijken Sint Marten en Klarendal. Tussen alle leuke ateliertjes en unike winkeltjes bevindt zich dit gezellige bedrijf met een zeer succesvolle  formule. Een mooie kaart, met lekkere en smakelijke gerechten en zeer bijzondere wijnen maken de beleving compleet.De huidige eigenaar heeft veel energie gestoken om deze mooie karakteristieke locatie om te toveren tot dit mooie bedrijf, met een hippe, maar tijdloze inrichting waar elke formule zou kunnen passen. De mooie glas en lood ramen, de mooie bar, het hoge plafond maken het allemaal zeer bijzonder, maar zeer sfeervol.

Een prachtige locatie met een vaste gastenkring  in een zeer gezellige straat!Indeling

Zeer goede zichtlocatie. Entree op de hoek naar restaurant van circa 100m2. Rechtsachter een mooie uitgifte bar en naastgelegen half open keuken.Hippe mix van vintage en industrie maken de inrichting tot een zeer gezellige huiskamer, waar een ieder zich thuis voelt. Circa 60 zitplaatsen.Achter de bar nog trap naar de kelder, waar nog een kleine  voorbereidingskeuken is gesitueerd.Zeer nette toiletten.Vloerverwarming en airco aanwezig.Er is wellicht een combinatie mogelijk met een naast gelegen beschikbare ruimte, zodat er een wisselwerking kan komen tussen horeca en detailhandel.

Terras

Er is een zeer gezellig terras aan de voor- en zijkant van het bedrijf met in totaal maar liefst 30 zitplaatsen.

Parkeerruimte

Ruim voldoende in de buurt.

VerplichtingenBrouwerij: Nee

Automaten: Nee

Leveranciers: Nee

Personeel: ZekerBijzonderheden

– De huurprijs zal stapsgewijs in vijf jaar oplopen naar €2.750,- exclusief BTW.Mooie hippe locatie voor meerdere formules en concepten.Disclaimer

Interesse?
Neem direct rechtstreeks contact op!

horecapachter 06-15048789 roelof@horecapachter.nl

Deel dit object

Meer informatie?

Meer informatie over Arnhem | Eetcafé, Wijnbar?

Ga direct naar de makelaar