Bergeijk. Eetcafé/ Café/ Danscafé Centrum met ruim appartement

Gegevens van dit object

  • Status: Verhuurd
  • Perceeloppervlakte: 300 m2
  • Bedrijfsoppervlakte: 250 m2
  • Verkoopoppervlakte: 150 m2
  • Bedrijfswoning: Ja
  • Speelautomaten: nee
  • Brouwerijverplichting: Nee
  • Terras: Met terras
  • Leveranciers: Nee

Midden in het gezellige centrum van Bergeijk gelegen object waar voorheen diverse goede horecaondernemingen in gezeten hebben wordt ter overname aangeboden Te midden van diverse winkels en andere horecagelegenheden ligt het pand aan het Hof, waar voldoende gratis parkeervoorzieningen in de directe nabijheid zijn

Bergeijk is een groter dorp in natuurgebied de Kempen en vervult een centrale functie voor de omliggende dorpen. In de gemeente Bergeijk zijn diverse grote campings aanwezig en zijn in het seizoen vele duizenden toeristen te vinden. Van Fietsers en wandelaars tot mensen die speciaal naar het theater in Bergeijk komen. Naast de lokale bevolking, die de weg naar het centrum van Bergeijk goed weet te vinden, zijn er dus toeristen die een bron van inkomsten vormen.
Het pand wordt opgeleverd met een hele kleine inventaris, die niet verplicht hoeft te worden overgenomen. Het gaat hier over twee compleet ingerichte uitgiftebars en een DJ Booth met diverse verlichting.
Het pand beschikt over een frontbreedte van ruim 7 meter en het cafégedeelte heeft een verkoopvloeroppervlakte van circa 125 m². Aangrenzend aan de achterzijde van het café bevinden zich de dames- en herentoiletgroep, alsmede een keukenruimte, magazijnruimte met biertanks, opslagruimte en leveranciers toegang. Aan de voorzijde van het pand bevindt zich een terras welke plaats biedt aan circa 40 personen.
Groot voordeel is dat de pandeigenaar een Box in Box heeft laten maken, waardoor er tot zeker 96 decibel aan geluid geproduceerd kan worden. Wil je hier dus een danscafé of iets dergelijks in beginnen, zijn de voorzieningen al aanwezig. Huur voor deze mooie locatie is € 2.500,-
Boven het pand is een heel ruim appartement gelegen met een woonkamer, 4 slaapkamers, badkamer en groot dakterras. Dit kan voor een bedrag van € 850,- per maand erbij gehuurd worden.
Het pand is uiterst geschikt voor meerdere doeleinden en zeker een bezichtiging waard.

Interesse?
Neem direct rechtstreeks contact op!

abema 06-55113560 info@abema.nl

Meer informatie?

Meer informatie over Bergeijk. Eetcafé/ Café/ Danscafé Centrum met ruim appartement?

Ga direct naar de makelaar