Bistro Koffiebranderij te Dokkum

Gegevens van dit object

Status: Te Huur
Prijs invgw: Op aanvraag
Prijs BOG: NVT
Prijs huur: 1100,= excl BTW
Bedrijfsoppervlakte: 100 m2
Bedrijfswoning: Nee
Speelautomaten: Nee
Brouwerijverplichting: Nee
Terras: Ja

Object informatie

Edens Horeca Makelaars: Op een A1 locatie in het centrum van de Elfstedenstad Dokkum bieden wij u Bistro de Koffiebranderij aan. Op de begane grond is er een zitgedeelte met ca 40 zitplaatsen gecreëerd. Ook bevindt zich hier een logistiek goede en ruim opgezette, volledig ingerichte bedrijfskeuken en een klein terras aan de voorzijde. Gezellig ingericht en voldoet aan alle wettelijk gestelde eisen. Er is voldoende opslagruimte voor droogwaren en een keurige sanitaire ruimte voor dames en heren aanwezig.
Bistro de Koffiebranderij is gevestigd in een prachtig ruim 200 jaar oud pand en heeft voorheen dienst gedaan als koffiebranderij en theepakhuis. Op dit moment wordt de onderneming geëxploiteerd als Bistro met verse streekprodukten maar u kunt hier naar geheel eigen inzicht en creativiteit op eenvoudige manier uw droom als zelfstandig ondernemer verwerkelijken.
Zeer geschikt voor een jong ondernemerspaar en ook gezien de lage huur, de ligging en geringe openingstijden heeft deze zaak nog veel potentie om uit te breiden.
Dokkum is tevens een watersportplaats met ca 13.000 inwoners en ligt in de gemeente Noardeast Fryslan.

Interesse?
Neem direct rechtstreeks contact op!

edensmakelaars 058-2162423 info@edensmakelaars.nl

Deel dit object

Meer informatie?

Meer informatie over Bistro Koffiebranderij te Dokkum?

Ga direct naar de makelaar