Cafe/cafetaria op toplocatie in Herwijnen

Gegevens van dit object

  • Status: Verkocht
  • Prijs invgw: 45000
  • Prijs huur: 2500
  • Perceeloppervlakte: 200 m2
  • Speelautomaten: 1
  • Brouwerijverplichting: 1
  • Terras: 1

Cafe / cafetaria op toplocatie in Herwijnen
(Verkocht!!)  Cafe en cafetaria gelegen aan het marktplein in Herwijnen met een mogelijkheid tot een groot terras voor het horecapand

Midden in het dorp Herwijnen ligt deze horecalocatie.  Dit horecabedrijf is gesloten vanwege gezondheid problemen. De cafetaria en het eetcafe werden altijd goed bezocht door de inwoners van Herwijnen en de omliggende dorpen.
Doordat de cafetaria en het cafe een aparte ingang hebben, kan dit ook apart worden geëxploiteerd en overgenomen.
Momenteel is het eetcafe en de cafetaria gesloten.  Aantoonbaar zijn gunstige financiële gegevens van de vorige eigenaar ter inzage op ons kantoor in Gorinchem. Het complete horecabedrijf, cafe en cafetaria is te huur en de inventaris wordt ter overname aangeboden. Echter, het is ook mogelijk om alleen het café of alleen de cafetaria te huren c.q. over te nemen.
VERPLICHTING: Speelautomaten verplichting Drechtsteden.Bij de juiste kandidaat met horecaervaring, kan een gedeelte van de overname som gefinancierd worden.
Over de gemeente: Herwijnen:
Herwijnen is een dorp en voormalige gemeente in de gemeente Lingewaal , gelegen in de Tielerwaard van de Betuwe in de Nederlandse provincie Gelderland.
Op 1 januari 1986 onderging het een gemeentelijke herindeling met de gemeenten Vuren, Asperen en Heukelum tot de nieuwe gemeente Vuren met het gemeentehuis in Asperen.  Het dorp telt 2.500 inwoners (2006), waarvan 250 in het buitengebied.
Het oudste gedeelte van het dorp is een goed voorbeeld van een dijkdorp. De bebouwing, vaak bestaand uit monumentale oude panden, is gelegen langs een deel van de Waaldijk van ongeveer vijf kilometer. Het nieuwe gedeelte, de dorpskern, is gelegen in het gebied “Hoog Herwijnen”.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met dhr. L. Borsje 06-22933313

Interesse?
Neem direct rechtstreeks contact op!

Makelaar in horeca 0183-615183 06-22 93 33 13 loek@makelaarinhoreca.nl

Meer informatie?

Meer informatie over Cafe/cafetaria op toplocatie in Herwijnen?

Ga direct naar de makelaar