Deventer | Casco Horecalocatie | 270m2

Gegevens van dit object

Status: Te Huur
Objectnummer: VMH2-638
Prijs invgw: n.v.t.
Prijs huur: € 3.000,- per maand
Bedrijfsoppervlakte: 270 m2
Bedrijfswoning: Nee
Speelautomaten: Nee
Brouwerijverplichting: Nee
Terras: Nee
Leveranciers: Nee

Obect informatie

Te huur: casco horecalocatie in het centrum van Deventer van 270m²


In een van de vele prachtige winkelstraatjes in Deventer staat deze bijzonder ruime horecalocatie te huur. In het verleden zat hier een winkel / traiteur gevestigd, gespecialiseerd in Italiaanse lekkernijen.

De locatie is gevestigd aan de Grote Overstraat 32. In de knusse en gemoedelijke Grote Overstraat is het heerlijk struinen. De straatjes en aangrenzende steegjes bieden een ruime variatie aan kledingzaakjes, unieke winkels met cadeaus en hebbedingetjes en plekken om te genieten van een hapje en drankje.


Over Deventer


In Deventer is het goed ondernemen. De stad is uitstekend te bereiken via weg, spoor en water. Er zijn dan ook veel redenen om in Deventer te ondernemen. Zoals een inspirerend ondernemersklimaat en een goed opgeleide beroepsbevolking.

Deventer is een netwerkstad, waar ondernemers elkaar steeds makkelijker vinden. Dat geldt zowel voor grote bedrijven, het MKB als voor ZZP-ers. Zo heeft Deventer de grootste lokale MKB-vereniging van Nederland!

Deventer heeft eigenlijk alles wat je van een eigentijdse stad verwacht, zonder dat het de charme en knusheid van het verleden verliest. De stad staat ook bekend om zijn cultuur, natuur en sport. Daarnaast is het ook een studiestad: momenteel studeren er meer dan 7.500 hbo-studenten en ruim 3.000 mbo-studenten.

Deventer is extra gastvrij tijdens de grote en landelijk bekend staande evenementen. Zoals ‘Deventer op Stelten’, de ‘Deventer Boekenmarkt’ en het 'Dickens Festijn'.

Oude indeling Mattie's Trattoria


Ingang naar het restaurant. Ruime balie aan de linkerkant met mooie koffiemachine, koelingen en pizzaoven met daar achter kleine keuken met opslagruimte.

Aan de rechterkant een twintigtal zitplaatsen en doorloop naar restaurantgedeelte met nog eens 26 zitplaatsen.

Aparte ingang vanuit de winkelstraat naar de winkel en ook deze heeft een doorgang naar het restaurantgedeelte. Beide ruimtes zijn eenvoudig bij elkaar te trekken.

Nette gescheiden toiletgroepen aanwezig. Er is een vetput.

Terras


Wellicht is een klein (gevel)terras bespreekbaar met de gemeente.

Parkeerruimte


Ruim voldoende in de buurt.

Bijzonderheden


De huur is BTW vrij.

Disclaimer

Interesse?
Neem direct rechtstreeks contact op!

horecapachter 06-15048789 roelof@horecapachter.nl

Meer informatie?

Meer informatie over Deventer | Casco Horecalocatie | 270m2?

Ga direct naar de makelaar