Eetcafé the British Pub te Lemmer

Gegevens van dit object

Status: Te Koop
Prijs invgw: Inclusief
Prijs BOG: 845.000,=
Prijs huur: NVT
Bedrijfsoppervlakte: Ruim voldoende m2
Verkoopoppervlakte: 180m2 m2
Bedrijfswoning: Grote luxe boven woning
Speelautomaten: Ja
Brouwerijverplichting: Nee
Terras: Ja

Object informatie

Gelegen aan het dok, het water wat dwars door Lemmer loopt is te koop het bekende horecabedrijf genaamd, Eetcafé the British Pub (voorheen discotheek de Fuik). Het is een grote zaak, mooie bar en erg gezellig ingericht. Kortom een plek waar de inwoners van Lemmer en de toeristen zich welkom voelen. Het bedrijf kan opgesplitst worden in 2 gedeelten, daardoor geschikt voor het houden van feesten en partijen, tot ruim 200 personen.
Er is een ruim terras gelegen aan de waterzijde. Boven het bedrijf is een appartement (oudesluis 7a, kadastraal gescheiden), welke een eigen ingang heeft. Pand is ook geschikt voor detailhandelsdoeleinden. Koper kan appartement en horecabedrijf apart verkopen. Bedrijf is ook te koop samen met nr 9 & 9a https://edensmakelaars.nl/aanbod/bistro-ald-lemmer-te-lemmer/
Lemmer is een toeristische watersportplaats direct gelegen aan het IJsselmeer in de gemeente De Fryske Marren (ca 10.000 inwoners). De ruim 18 jachthavens van Lemmer behoren tot de grootste van Nederland.

Interesse?
Neem direct rechtstreeks contact op!

edensmakelaars 058-2162423 info@edensmakelaars.nl

Deel dit object

Meer informatie?

Meer informatie over Eetcafé the British Pub te Lemmer?

Ga direct naar de makelaar