Ermelo | Cateringbedrijf met bedrijfshal en vrijstaande bedrijfswoning

Gegevens van dit object

Status: B.O.G.
Objectnummer: VMH2-605
Prijs BOG: € 698.500,- k.k.
Perceeloppervlakte: 770 m2
Bedrijfswoning: Ja
Speelautomaten: Nee
Brouwerijverplichting: Nee
Terras: Ja
Leveranciers: Nee

Object informatie

Te koop met BOG: Goed onderhouden vrijstaande bedrijfswoning met bedrijfshal met rondom een fijne tuin met veel privacy.

Op bedrijventerrein Veldzicht gelegen tussen Harderwijk en Ermelo ligt deze mooie bedrijfswoning met bedrijfshal welke momenteel gebruikt wordt als catering- en bedrijfskeuken.De hal is natuurlijk ook voor andere doeleinden te gebruiken.Dit is een kans voor u die graag dicht bij (eigen) bedrijf wil wonen, werkzaam wil zijn aan huis of als bedrijfshuisvesting.De bedrijfswoning is centraal gelegen in het land en goed bereikbaar met openbaar vervoer en via de A28. Gebouwd in 1958 en in de loop van de tijd gemoderniseerd en uitgebouwd.De woning heeft een royale hal met studiehoek, een landelijke woonkeuken en een lichte woonkamer met houtkachel en aansluitend een slaap-/werkkamer.Op de verdieping drie slaapkamers, bergruimte en een tweede badkamerInhoud van de woning is ca. 519 m³ en de woonoppervlakte ca. 145 m².Ruime nieuwe bedrijfshal van 70m² welke gebouwd is in 2019 en geschikt is voor diverse doeleinden.

Indeling

Begane grond:Entree, royale hal, garderobe en studiehoek, badkamer met aansluitingen wasapparatuur, wastafel en douche.Woonkamer met houten vloer en houtkachel en een werkruimte/slaapkamer.Uitgebouwde woonkeuken met diverse inbouwapparatuur o.a. 5-pits gaskookplaat, vaatwasser, koelkast.Verdieping:Overloop, drie slaapkamers met berg-/kastruimte, tweede badkamer met ligbad, wastafel en toilet.

Parkeerruimte

Parkeergelegenheid op eigen terrein.

Bijzonderheden

– Vrijstaand wonen/werken op een kavel van 770 m².– Goed onderhouden.– Tuin met privacy.– Bijzondere woonlocatie op het bedrijventerrein Veldzicht.Totale vraagprijs inclusief cateringactiviteiten en inventaris bedraagt €698.500,- k.k. en eventueel BTW over de inventaris.Bijzonder bedrijf geschikt voor diverse doeleinden.Disclaimer 

Interesse?
Neem direct rechtstreeks contact op!

horecapachter 06-15048789 roelof@horecapachter.nl

Deel dit object

Meer informatie?

Meer informatie over Ermelo | Cateringbedrijf met bedrijfshal en vrijstaande bedrijfswoning?

Ga direct naar de makelaar