Feestcafé/ Cafetaria De Flier met riante woning Bergeijk (Weebosch)

Gegevens van dit object

 • Status: B.O.G.+ Inv & GW
 • Prijs invgw: 59000
 • Prijs BOG: 380000
 • Perceeloppervlakte: 535 m2
 • Bedrijfsoppervlakte: 170 m2
 • Verkoopoppervlakte: 120 m2
 • Bedrijfswoning: Ja
 • Speelautomaten: nee
 • Brouwerijverplichting: Ja
 • Terras: Met terras
 • Leveranciers: Nee

Feestcafé en cafetaria De Flier is inmiddels een begrip in Bergeijk en omstreken

Gelegen aan de doorgaande weg door ‘Weebosch’ heen, wat te boek staat als een van de mooiste kerkdorpen van de regio. Recht tegenover de kerk, centraal gelegen. Met het terras op het zuiden gesitueerd. Waar de vele fietsers en wandelaars met goed weer graag gebruik van maken.
Weebosch hoort bij de gemeente Bergeijk en ligt midden in natuurgebied de Kempen, waar jaarlijks vele duizenden toeristen verblijven. In de directe omgeving van het dorp zijn ook diverse campings gevestigd. Maar naast het toerisme is De Flier ook zeker een belangrijk onderdeel van de samenleving. Het is een echte ontmoetingsplaats voor de lokale bevolking, zowel vanuit het dorp zelf, als de omliggende dorpen. Vanuit de omgeving hebben al heel veel gasten hun ‘feestje’ gevierd bij de Flier.
Café De Flier is tevens vertrekpunt van fiets en wandelroutes en wordt op andere routes aangemerkt als rustpunt. Ook zijn er diverse evenementen die recht voor de deur bij De Flier plaatsvinden en waar De Flier zich actief voor inzet. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de kermis en de wielerronde.
Het horecagedeelte bestaat uit een feestcafé en een kleine cafetaria, voornamelijk gericht op afhalen. De huidige eigenaar is al meer dan 20 jaar eigenaar van het pand en heeft verschillende horecaformules in het pand gehad.
Het horecagedeelte is circa 150 m² groot en bied tevens ruimte aan verschillende formules. Zo heeft er door de jaren heen naast het café bijvoorbeeld ook een Steakhouse-formule ingezeten.
De woning, welke ook in het pand ligt, is in 2012 helemaal gerenoveerd en in perfecte staat. Met een woonkamer, keuken en eetkamer op de begane grond erg ruim. Op de eerste verdieping zijn een grote badkamer, 3 slaapkamers en een grote bergzolder gelegen. Aan de achterzijde is een grote binnenplaats, waar tevens een tuinterras is gerealiseerd voor eigen gebruik.
Ideaal voor een horecakoppel om bij de zaak te gaan wonen.
Kortom een pand met heel veel mogelijkheden om verschillende formules in te creëren en/of de mooie onderneming verder uit te bouwen.
 
Bent u nieuwsgierig geworden? Bel of mail voor een geheel vrijblijvende bezichtiging of meer informatie naar de makelaar; Rogier Restiau op 06-55113560 of stuur een mailtje naar rogier@abema.nl

Interesse?
Neem direct rechtstreeks contact op!

abema 06-55113560 info@abema.nl

Meer informatie?

Meer informatie over Feestcafé/ Cafetaria De Flier met riante woning Bergeijk (Weebosch)?

Ga direct naar de makelaar