Frankrijk | Appartementencomplex met restaurant

Gegevens van dit object

  • Status: Te pacht
  • Objectnummer: VMH2-402
  • Bedrijfswoning: Ja
  • Speelautomaten: Nee
  • Brouwerijverplichting: Nee
  • Terras: Ja
  • Leveranciers: Nee

Te pacht of te koop: appartementen met aangrenzend restaurant in Frankrijk
Hôpital Saint François is een historisch pand uit de veertiende eeuw en is gelegen in het centrum van het pittoreske Aubeterre sur Dronne

Het dorp is uitgeroepen tot één van de mooiste dorpjes van Frankrijk. Aubeterre sur Dronne ligt op de grens van de Dordogne en de Charente.
De drie appartementen zijn geschikt voor twee, vier of zes personen maar kunnen ook tezamen worden gehuurd. Het plaatsen van extra bedden is mogelijk. Gezamenlijk zijn de drie appartementen dan ook zeer geschikt voor groepen tot ongeveer veertien personen. Verder is er nog een kapel die geschikt is als gemeenschappelijke ruimte. De kapel zou eventueel ook in te richten zijn als extra appartement.
In de gemeenschappelijke tuin (de grootste tuin in het centrum van het dorp) bevindt zich een heerlijk zwembad met houten terras en ligbedden rondom. Op het terras staan tafels, stoelen en parasols. Tevens is er  een gemeenschappelijke  barbecue.
De appartementen bevinden zich in één van de smalle straatjes vlakbij het veelbesproken dorpsplein met zijn gezellige terrasjes, winkeltjes en restaurants. Het historische pand is met veel zorg gerestaureerd, waarbij de vele authentieke kenmerken bewaard zijn gebleven. De originele houten trappen, vloeren met oude plavuizen, stenen muren en haarden geven dit gebouw zijn bijzondere karakter.

U bereikt de appartementen via een  brede stenen trap. Onderaan deze trap kunt u uw auto neerzetten om uw bagage of boodschappen uit te laden. Daarna kunt u uw auto iets verderop gratis (!) parkeren op een pleintje. Via de oude houten deuren  bereikt u de gemeenschappelijke entree waar elk appartement zijn eigen ingang heeft.
In het Hôpital is het sfeervolle restaurant La Tapazzeria gevestigd met zijn gezellige terras. Het terras is goed afgescheiden middels een houten schutting van de appartementen zodat uw privacy is gewaarborgd. In La Tapazzeria kunt u genieten van heerlijke tapas en overheerlijke pizza’s uit de authentieke steenoven, zonder daar ver voor te hoeven lopen!
Kengetallen:
De pacht van het appartementencomplex samen met het restaurant bedraagt €27.000,- per jaar excl. BTW.
Het is ook mogelijk alleen het appartementencomplex óf alleen het restaurant te pachten:
De pacht van het appartementencomplex bedraagt €11.000,- per jaar excl. BTW.
De pacht van het restaurant bedraagt €18.000,- per jaar excl. BTW.
Het B.O.G. van het appartementencomplex is samen met het restaurant te koop voor €390.000,- k.k. Goodwill en inventaris van het restaurant apart overeen te komen.

Interesse?
Neem direct rechtstreeks contact op!

horecapachter 06-15048789 roelof@horecapachter.nl

Meer informatie?

Meer informatie over Frankrijk | Appartementencomplex met restaurant?

Ga direct naar de makelaar