Frankrijk | Herontwikkeling Hotel

Gegevens van dit object

Status: Geen Status
Objectnummer: VMH2-655
Perceeloppervlakte: 40000 m2
Bedrijfswoning: Ja
Speelautomaten: Nee
Brouwerijverplichting: Nee
Terras: Ja
Leveranciers: Nee

Obect informatie

Nieuw te realiseren hotel in Frankrijk


Wij zijn op zoek naar een ondernemer (het liefst een koppel) die mee wil werken aan een prachtig nieuw te realiseren hotelconcept met vele mogelijkheden.

Hotel Restaurant La Truffière bevindt zich op de D820 tussen Brive en Souillac, waar de drie departementen, de Corrèze, de Lot en de Dordogne elkaar ontmoeten. In de omgeving van de locatie zijn er dan ook vele bezienswaardigheden.

Het is een unieke locatie, midden op het platteland, maar zeker gemakkelijk bereikbaar. Met slechts tien minuten rijden bent u bij Vliegveld Brive met rechtstreekse vluchten naar London, Brussel, Parijs, Nice, Corsica en Porto. Het grote vliegveld Bergerac bevind zich op 1,5 uur rijden.

Het hotel is gekocht door een investeerder die er iets moois en unieks van wil maken. Het geheel zal volledig gerenoveerd worden en de plannen zien er werkelijk prachtig uit.

Impressie


Naast het feit dat er maar liefst 32 ruime kamers komen zal het huidige zwembad gedraaid worden. Hierdoor ontstaat er meer beleving aan de waterkant.

De buitenterrassen zullen overdekt worden. Voor schaduw in de zomer en meer knusheid gedurende de rest van het jaar.

Tevens zal er een mooi buitengebouw worden gerealiseerd waar u als huurder/pachter/ondernemer kan gaan wonen. Maar welke ook gebruikt kan worden voor andere activiteiten en als wasruimte voor de camperplaats.

Het hele terrein bestaat uit maar liefst 4 ha, dus naast een camperplaats kan in een later stadium ook nog nagedacht worden over meer leisure- en verblijfsmogelijkheden.

Wij zoeken een huurder/pachter/ondernemer (liefst een koppel) die geheel zelfstandig een nieuwe hotelexploitatie kan opzetten en die beschikt over ruime ervaring in de leisure, horeca en/of toerisme. Hoe eerder u instapt des te meer inspraak is er mogelijk in de inrichting en uitvoering van de renovatie!

Verwachte planning



  • Heden-december 2022: Plan detaillering en technische uitwerking;

  • Januari 2023: Start ontmanteling en sloop huidig bijgebouw;

  • Maart 2023 – Januari 2024: Nieuwbouw en renovatie;

  • Maart 2024: Opening en opstart seizoen


Het is zeker geen ‘ik vertrek project’! Hier wordt iets heel moois gerealiseerd welke in de verre toekomst nog steeds bekend moet staan om haar netheid, haar gastvrijheid, het goede onderhoud en haar bijzondere sfeer.

De huur moet nog bepaald worden maar uitgangspunt zal zeker zijn dat de ondernemer – bij de juiste omzet – een zeer goede boterham kan verdienen.

De insteek is om een langdurige samenwerking aan te gaan en er is ook (op termijn) een partnership bespreekbaar. Er zal wel een zekerheid (borg) gevraagd worden aan de ondernemer om zodoende een commitment samen aan te gaan. Zonder risico kan men niet ondernemen.

Wat wordt er van u verwacht?



  • U dient een succesvolle en rendabele exploitatie te realiseren;

  • De te realiseren exploitatie moet een internationale en regionale aantrekkingskracht  krijgen gedurende het gehele jaar;

  • Er moet een (horeca)concept neergezet worden die op niveau is en passend is bij de vraag. Zodat elke doelgroep zich hier happy voelt;

  • De (horeca)voorzieningen en het bijbehorende assortiment moeten efficiënt afgestemd worden op de doelgroepen. De volgende kernwoorden zijn van toepassing: proactief, toegankelijk, servicegericht en commercieel;

  • Het product is aantrekkelijk, kwalitatief en constant.


De ondernemer moet zich proactief opstellen en activiteiten ontwikkelen om een brede doelgroep naar de locatie te krijgen. U zult een sterke drive moeten hebben om de particuliere, zakelijke en toeristische markt naar u toe te trekken.

De constante factor kwaliteit moet altijd bovenaan staan.

Waar komt het op neer



  • Zeer gemotiveerd;

  • Ondernemersvaardigheden;

  • Zeer nette kwaliteit van de bedrijfsvoering;

  • Teambuilder / Goede samenwerking;

  • De juiste ervaring


De kandidaten die interesse hebben worden beoordeeld op basis van vooraf vastgestelde selectiecriteria:

  • Ruime ervaring in de horeca, leisure en/of toerisme;

  • Voldoende (aantoonbare) eigen financiële middelen;

  • Affiniteit met Frankrijk;

  • Innovatieve (marketing) ideeën om de exploitatie maximaal te laten ontwikkelen en renderen


Mocht u interesse hebben of meer informatie willen: stuur dan uw cv samen met een motivatiebrief waarin u zichzelf kort voorstelt en waarin u aangeeft waarom juist u de perfecte ondernemer bent voor deze locatie naar roelof@horecapachter.nl

Een uitgelezen kans om in samenwerking met een zeer ervaren investeerder / ondernemer een prachtige en succesvolle exploitatie te realiseren!

Disclaimer

Interesse?
Neem direct rechtstreeks contact op!

horecapachter 06-15048789 roelof@horecapachter.nl

Meer informatie?

Meer informatie over Frankrijk | Herontwikkeling Hotel?

Ga direct naar de makelaar