Frituur/Cafetaria in Eindhoven (Met ruime bovenwoning)

Gegevens van dit object

 • Status: B.O.G.+ Inv & GW
 • Prijs invgw: 114000
 • Prijs BOG: 425000
 • Prijs huur: 1750
 • Perceeloppervlakte: 108 m2
 • Bedrijfsoppervlakte: 100 m2
 • Verkoopoppervlakte: 60 m2
 • Bedrijfswoning: Ja
 • Speelautomaten: nee
 • Brouwerijverplichting: Nee
 • Terras: Met terras
 • Leveranciers: Nee

Deze fantastisch mooie, compleet gerenoveerde, prijswinnende frituur is gelegen in het stadsdeel Stratum in Eindhoven, nabij het Gerardusplein

De frituur, met Belgische inslag wordt te koop aangeboden, evenals het onroerend goed.
Het betreft een karakteristiek pand in een grote woonwijk van Eindhoven. Loop je de straat uit, kom je in het nieuwbouw gedeelte van Stratum, wat vandaag de dag een van de meest gewilde wijken is om te wonen. De frituur is inmiddels uitgegroeid tot een gezellig trefpunt in de wijk. Dat komt mede omdat in tegenstelling tot de meeste cafetaria’s deze gasterij een volledige vergunning heeft om alcohol te schenken. U kunt dus naast een lekkere lunch, een soft ijsje, een bijzondere puntzak friet dus ook neerstrijken voor een kopje koffie of een biertje. Naast de circa 25 zitplaatsen binnen is er met goed weer ook een gezellig terras.
In 2017 is de zaak compleet gerenoveerd na een brand en is werkelijk alles aangepakt en vernieuwd. Overal is aan gedacht en de inventaris is jong en meer dan compleet te noemen. Zoals op de foto’s te zien is, heeft de frituur een modern en toch tijdloos interieur.
‘Prijswinnend’ was een van de eerste termen in de omschrijving van deze mooie onderneming. In 2018 is de gasterij 4 geworden op de lijst van beste cafetaria’s in Brabant en behoorde de frituur in 2017 tot de beste 30 cafetaria’s van het hele land!  Geroemd wordt de frituur in het Juryrapport om het feit dat het zoveel meer is als een cafetaria, verwijzend naar de mogelijkheden en het uitgebreide assortiment aan huisgemaakte producten.
Het onroerend goed bestaat uit circa 100 m² cafetaria(B.O.G) en op de eerste verdieping woonruimte. Deze bestaat uit verschillende kamers welke verhuurd kunnen worden.
De basis van succes ligt er in een heel stevig fundament en deze zaak komt door omstandigheden te koop. Zowel het lopende bedrijf, als het onroerend goed wordt aangeboden.
Het geheel wordt scherp geprijsd aangeboden en is zeker een bezichtiging waard. Het pand is ook te huur. Daarbij is er zeker de mogelijkheid om een koopoptie op te laten nemen in de huurovereenkomst. De genoemde huurprijs is enkel voor het horecagedeelte. Wilt u ook de bovenwoning erbij huren, is dat geen enkel probleem. Kosten voor de huur van de woning worden met u besproken.
Wilt u meer informatie? Neem contact op met de makelaar. Voor dit object is dat Rogier Restiau, bereikbaar op 06-55113560 of stuur een mail naar info@abema.nl

Interesse?
Neem direct rechtstreeks contact op!

abema 06-55113560 info@abema.nl

Meer informatie?

Meer informatie over Frituur/Cafetaria in Eindhoven (Met ruime bovenwoning)?

Ga direct naar de makelaar