Grand café – bar-dancing in het centrum van Petten

Gegevens van dit object

Status: Te Koop
Objectnummer: VMH5-2661
Prijs invgw: Zie prijs onroerend goed
Prijs BOG: 840.000,00 ex k.k.
Perceeloppervlakte: 889 m2
Bedrijfsoppervlakte: 380 m2
Bedrijfswoning: Ja
Speelautomaten: Nee
Brouwerijverplichting: Nee
Terras: Ja

Object informatie

Te koop aangeboden door HVAB Horecamakelaardij:
Grand Café Bar-dancing De Branding en Café de Snor in het centrum van Petten op steenworp afstand van het strand, de duinen en de Hondsbossche zeewering.

Type horeca:
Grand-café Dancing, een café met terras en bedrijfswoning met onroerend-goed

Status:
Topobject/ Nieuw in verkoop en ontwikkelingsobject.

Soort/locatie:
Kustplaats met veel recreatie, gelegen aan de Hondsbossche zeewering geklemd tussen polders en duinen. Recreatiegebied.

Plaats/ regio:
Petten – Noord-Holland Noord

Locatie:
Dorpskern

Omschrijving:
Dit bedrijf met onroerend goed, bestaande uit Grand Café De Branding en Café de Snor.
Beiden zijn compleet ingericht en voorzien van professionele apparatuur met o.a. licht en geluid, tankbier-installatie, toiletgroep, rookruimte en diverse opslagruimten.  Op het pand rust de zwaarste categorie horeca, waarbij het is toegestaan om diverse horeca-concepten te exploiteren. Aan alle door de overheid gestelde eisen en normen is voldaan, waarbij de gebruikersvergunning tot 320 personen bij De Branding en 80 personen bij De Snor toelaat.

Het pand is verdeeld over 2 gescheiden horecabedrijven en een ruime bovenwoning met aparte opgang. Aan de achterzijde van het pand is een gedeelte van het  perceel onbebouwd ca. 380 m². Dit fungeert thans als privé parkeerterrein en tuin. Daarnaast is er nog een los staande schuur die fungeert als opslag. Het multifunctionele gebouw leent zich buiten horecafunctie voor meerdere doeleinden, zoals een combinatie van wonen met kantoorruimte, bedrijfsruimte, of her-/ projectontwikkeling van het perceel.

Het object is centraal gelegen in de dorpskern van Petten, in in de kop van van Noord-Holland aan de Noordzee geklemd tussen de polders, de Hondsbos zeewering en de duinen. Zomers is Petten een toeristische trekpleister voor gasten uit het binnen- en buitenland.  Petten maakt onderdeel uit van de gemeente Schagen en heeft ca. 50.000 inwoners. Op dit moment is de Gemeente Schagen in samenspraak met dorpsbelangen bezig met een metamorfose van Petten. Het strand is inmiddels verbreed tot het breedste strand van de Nederlandse kust en men is bezig met het Masterplan Petten. Dit moet het dorp een impuls geven en ervoor zorgen dat Petten een volwaardige kustplaats wordt en zich in de toekomst kan meten met andere grote badplaatsen.

Herontwikkeling Petten:
Het plein 1945 in Petten is inmiddels herontwikkelt en is klaar. Alle evenementen en sportwedstrijden worden vanaf nu georganiseerd op het plein. Binnen afzienbare tijd zal er een start gemaakt worden met het bouwen van winkels en woningen. Daarnaast staan er een grote plannen op stapel voor een bungalowpark met hotel en grote camping op nog geen 250 m afstand van dit object in het duingebied.

Dit object wat deels gelegen is in een woonwijk ligt, leent zich uitstekend voor herontwikkeling. Tijdens een bezichtiging lichten wij dit graag aan u toe.

Kansen en kenmerken:
Recreatie en toerisme
Uitbreiding openingstijden.
Herontwikkeling

Kadastrale gegevens:
Gemeente Petten/ Sectie B/ nr. 435/ groot: 889 m2.

NEN/ Scoop 10 certificaat:
Aanwezig

Horeca 3 met Specifieke gebruiksregels
Onder strijdig gebruik met deze bestemming wordt begrepen het gebruik dat afwijkt van de bestemmingsomschrijving, waaronder in ieder geval wordt begrepen:
1 – het gebruiken of laten gebruiken van gronden en bouwwerken ten behoeve van horecavoorzieningen uit een hogere categorie, zoals genoemd in de bij de regels behorende bijlage 2 ‘Staat van horecatypen’, dan in de bestemmingsomschrijving is toegestaan;
2 – het gebruiken of laten gebruiken van zomerwoningen voor permanente bewoning

Vergunningen:
Alle benodigde vergunningen zijn op dit moment aanwezig voor het huidige gebruik

Vetput:
Nee

Website:
www.debranding.net

Bedrijfswoning:
Boven de onderneming bevindt zich een ruime boven woning bestaande uit 2 delen, voorzien van 3 slaapkamers, een kantoor, een ruime woonkamer met keuken en een grote badkamer. Het 2de woongedeelte is op dit moment in gebruikt als opslag.

Terras:
Voor de onderneming bevindt zich een groot terras op eigen grond met circa 50 zitplaatsen.

Openingstijden:
Momenteel 3 avonden per week [mogelijkheden tot 7  dagen van ’s ochtends 06.00 uur tot ’s nachts 02.00 uur en in de weekenden tot 04.00 uur.

Parkeerruimte:
In de directe omgeving van dit object is voldoende parkeergelegenheid op de openbare weg. Aan de achterzijde bevinden zich een 6-tal personeelsplekken en grote tuin op eigen grond.

Openbaar vervoer/ bereikbaarheid:
Petten is goed toegankelijk met de fiets, de auto en het openbaar vervoer en is gemakkelijk aan te rijden vanuit zowel het zuiden als het noorden. Bed ligt met een zijden in het duingebied en aan de andere zijde tegen de Hondsbosche zeewering aan. Dit maakt de plek Uniek bij vele badgasten. In de zomer is het een drukte van jewelste met toeristen uit binnen en buitenland.

Bijzonderheden:
Naast de mogelijkheden deze onderneming voor te zetten en uitbreiden is dit object een ideaal herontwikkeling project.

Bijzonderheden:
Voor een bezichtiging en een verdere toelichting nodigen wij u graag uit.
U kunt contact opnemen met ons kantoor op 072 509 07 70 of via ons mailadres info@hvab.nl

Kijk voor meer Horeca-bedrijven rond op deze site.

Horeca te koop en te huur in Petten aan Zee en omstreken.

Interesse?
Neem direct rechtstreeks contact op!

hvab 072-5090770 06-21208004 info@hvab.nl

Deel dit object

Meer informatie?

Meer informatie over Grand café – bar-dancing in het centrum van Petten?

Ga direct naar de makelaar