Horecaruimte op Waagplein in Alkmaar

Gegevens van dit object

Status: Te Huur
Prijs invgw: 40.000,00
Prijs huur: 7.500,00 ex BTW per maand
Bedrijfsoppervlakte: 305 m2
Verkoopoppervlakte: 160 m2
Bedrijfswoning: Nee
Speelautomaten: Nee
Brouwerijverplichting: Nee
Terras: Ja

Object informatie

Te huur aangeboden door HVAB Horecamakelaardij:

Horecaruimte op het Waagplein in Alkmaar

Status:

Nieuw in verhuur: het betreft hier een grote horecaruimte midden op het Waagplein. Het uitgaans- en horecahart van Alkmaar. Te midden van cafés en restaurants.

Soort/locatie:

Triple-A / Horeca-concentratiegebied.

Plaats/ Regio:

Gemeente Alkmaar provincie Noord-Holland

https://nl.wikipedia.org/wiki/Alkmaar_(gemeente)

Omzet:

Gebaseerd op cijfers uit het verleden is € 1.000.000 + omzet hier goed realiseerbaar met de juiste formule.

Bestemming:

De voor ‘Horeca‘ aangewezen gronden zijn bestemd voor:horecabedrijf categorie 2 (café, grand-café, café-restaurant) en horecabedrijf categorie 3 (restaurant, lunchroom) met inbegrip van bijbehorende bergingen en andere nevenruimten in de eerste bouwlaag;

woningen met inbegrip van ruimten ten behoeve van de uitoefening van aan huis verbonden beroeps- of bedrijfsactiviteit en nevenruimten in alle bouwlagen;

nutsvoorzieningen;alsmede voor:gebouwde parkeervoorzieningen, bergingen en/of magazijnen in de eerste bouwlaag, ter plaatse van de aanduiding “specifieke vorm van gemengd-2”;

horecabedrijf in de tweede en hoger gelegen bouwlagen, ter plaatse van de aanduiding “specifieke vorm van horeca – verdieping”, met dien verstande dat dit uitsluitend de horecacategorie mag betreffen die ook in de eerste bouwlaag is toegestaan;Omschrijving object:

Deze horecaruimte is gelegen midden in het centrum van Alkmaar aan het historische en zeer bekende Waagplein. Het Waagplein staat bekend als het horecaplein dat dagelijks vele bezoekers aantrekt en om haar grote terrassen. Zeker in de zomerperiode komen daardoor veel mensen op dit plein af.

Deze zaak werd de laatste jaren geëxploiteerd als feestcafé. De focus lag steeds op het nachtleven. Dit terwijl de locatie vele andere mogelijkheden biedt zoals daghoreca en concepten met eten. Binnen zijn weinig stoelen aanwezig, de focus ligt nu volledig op het avond/-nachtpubliek. De dubbele toiletten, grote garderobe en de keuken zijn op dit moment op de eerste verdieping.

Indeling:

Entree met in- en uitgang, grote verkoopruimte met lange bar en 2de bar op rails voor het vergroten of verkleinen van de zaak. Magazijn, opgang naar 1ste verdieping met grote garderobe, ruime dames- en herentoiletten, een grote bedrijfskeuken en een de magazijn met een opgang naar de 2de verdieping. Hier bevindt zich een groot kantoor en de machinekamer.

Terras:

Circa 120 stoelen. Dit terras wordt momenteel niet geëxploiteerd.Openingstijden:

Mogelijkheden tot 7 dagen per week.Parkeerruimte:

In de gehele binnenstad is er betaald parkeren.

Bijzonderheden:

Deze locatie is momenteel gesloten en ligt aan het uitgaansplein van Alkmaar “Het Waagplein” met een grote regionale functie waar tientallen evenementen worden georganiseerd. Met evenementen als: De Kaasmarkt, het Waaggebouw, het Kaasmuseum en ook het Biermuseum. En natuurlijk Alkmaars Ontzet , de diverse markten, Muziek op het Plein, Koningsnacht en Koningsdag, Lichtjesavond, Kerstmarkt, sportevenementen en nog veel en veel meer.

Wij leiden u graag een keer rond om de mogelijkheden van dit enorme object toe te lichten.

We zijn bereikbaar op 072 509 07 70 of mobiel op 06 21 20 80 04.

Ook kunt u een mail sturen naar info@hvab.nl

Interesse?
Neem direct rechtstreeks contact op!

hvab 072-5090770 06-21208004 info@hvab.nl

Deel dit object

Meer informatie?

Meer informatie over Horecaruimte op Waagplein in Alkmaar?

Ga direct naar de makelaar