Horecaruimte | 180m2 of 350m2

Gegevens van dit object

Status: Te Huur
Objectnummer: VMH2-696
Prijs huur: € 2.625,- per maand
Bedrijfsoppervlakte: 180 m2
Bedrijfswoning: Nee
Speelautomaten: Nee
Brouwerijverplichting: Nee
Terras: Ja
Leveranciers: Nee

Object informatie

Horeca te huur in prachtig karakteristiek pand in hartje Zevenaar

'Het Oude Raadhuys' wordt een levendige en inspirerende plek met de kenmerken wonen, winkelen en relaxen op de hoek van de gezellige binnenstad.

Zevenaar heeft het 3e grootste winkelcentrum van de regio, na Arnhem en Nijmegen. Daarmee is het een uitstekende locatie voor enthousiaste ondernemers. Op de begane grond van Het Oude Raadhuys komen commerciële/- winkelruimten en een horecagelegenheid. De stijl van de nieuw te bouwen appartementen wordt doorgevoerd op de begane grond wat het geheel een sfeervolle en luxueuze uitstraling geeft.

Voor de horeca is een ruimte beschikbaar van circa 180m² op de begane grond. De horeca zal gerealiseerd worden in de voormalige raadzaal van Zevenaar daterend uit 1959 waar de bekende muurschildering van Frans Jacobs behouden is gebleven. Bij mooi weer kunnen bezoekers heerlijk genieten op het riante terras aan de rand van het plein!

Indien de plannen van de kandidaat ondernemer erg bijzonder en mooi zijn kan in overleg de bovengelegen etage van circa 170m² erbij gehuurd worden. Hierdoor ontstaat er een totale ruimte van maar liefst 350m². De genoemde huur zal dan natuurlijk wel aangepast worden.

Interesse?
Neem direct rechtstreeks contact op!

horecapachter 06-15048789 roelof@horecapachter.nl

Deel dit object

Meer informatie?

Meer informatie over Horecaruimte | 180m2 of 350m2?

Ga direct naar de makelaar