Horecaruimte met ruim appartement in Schagen

Gegevens van dit object

Status: Top object
Objectnummer: VMH5-2585
Prijs BOG: 735.000,- k.k.
Perceeloppervlakte: 361 m2
Bedrijfsoppervlakte: 320 m2
Verkoopoppervlakte: 220 m2
Bedrijfswoning: Ja
Speelautomaten: Nee
Brouwerijverplichting: Nee
Terras: Ja
Leveranciers: N.V.T.

Object informatie

Te koop aangeboden door HVAB Horecamakelaardij:  Prachtig casco horeca- winkelpand bestaande uit een winkel- verkoop en een ruime bovenwoning gelegen aan de Molenstraat in het centrum van Schagen. De Molenstraat is het verlengde van de Gedempte gracht, de grote winkelstraat van Schagen.

Type Horeca:                                                                  

Horecapand met ruime bovenwoning (5-kamer appartement) en een eigen parkeergelegenheid. Met aan de achterzijde ontwikkelingsmogelijkheden.

Soort/locatie:

Het betreft hier het onroerend goed op een A locatie in het centrum van Schagen (Gemeente Schagen provincie Noord-Holland). Het object bestaande uit een groot en mooi ruim appartement met dak terras en een grote bedrijfs-/ verkoopruimte, kantoorruimte, toiletgroepen en eigen parkeergelegenheid.

Bestemming:

Horeca 2

Kadastrale gegevens;

Gemeente Schagen sectie C nr: 2669 Bedrijvigheid [horeca] groot circa 361m2.

Vetput:

ja aanwezig inpandig

Omschrijving object

Dit schitterende horecapand met ruime bovenwoning  (5-kamer appartement) en eigen parkeergelegenheid is gelegen aan de Molenstraat in het centrum van Schagen.  Het object ligt in het winkel- en horecaconcentratiegebied aan de Molenstraat in Schagen.

De gebouwen zijn een aantal jaar geleden volledig gerenoveerd. Mede hierdoor verkeerd het pand op dit moment in een uitstekend staat van onderhoud. Het bovengelegen appartement is ruim opgezet en netjes ingericht. Er bestaan zelfs mogelijkheden tot creëren van een extra appartement op de 2e verdieping.  Aan de achterzijde van het pand bevinden zich op de 1e  verdieping de toiletgroepen en is een  kantoorruimte. Daarnaast heeft het pand een eigen parkeerterrein voor een aantal auto’s.

Het object ligt aan de Molenstraat in het winkel- en horeca concentratiegebied van Schagen.

Indeling van het object/ bedrijfsruimte:

Ruime entree met openslaande deuren, grote verkoopruimte en voorheen keukenruimte waar de interne vetput zich bevind. Achter in een het pand is een  2e verkoopruimte met een trap naar 1e verdieping voor de toiletten en het kantoor. Geheel achter in de zaak is een groot magazijn.

Het appartement is c.a. 160m2 groot en verdeeld over de 1e en 2e verdieping met een eigen opgang. Het appartement bestaat uit een ruime overloop, een badkamer, een waskamer, drie grote slaapkamers en een woonkamer en keuken. Op de 2e verdieping nog een grote slaapkamer. Een groot dakterras van ongeveer 100m2

Bedrijfswoning:

Ja een ruim 5-kamer appartement van c.a. 160m2.

Parkeerruimte:

Aan de achterzijde van het pand bevind een eigen parkeerterrein voor tenminste 3 auto’s.

Bijzonderheden:

Dit pand zou in aanmerking kunnen komen voor een stukje herontwikkeling aan de achterzijde.

Neem voor meer informatie direct contact met ons op via 072-509 0770 of via het contactformulier.

Interesse?
Neem direct rechtstreeks contact op!

hvab 072-5090770 06-21208004 info@hvab.nl

Deel dit object

Meer informatie?

Meer informatie over Horecaruimte met ruim appartement in Schagen?

Ga direct naar de makelaar