Kookatelier in Leeuwarden

Gegevens van dit object

Status: Verhuurd
Objectnummer: GB211130
Prijs invgw: Op aanvraag
Prijs BOG: NVT
Prijs huur: 1700
Perceeloppervlakte: NVT m2
Verkoopoppervlakte: NVT m2
Bedrijfswoning: NVT
Speelautomaten: Nee
Brouwerijverplichting: Nee
Terras: Ja
Leveranciers: Nee

Object informatie

VERKOCHT…..Edens Horeca Makelaars: Kookatelier De Kleyne St Jacob is gevestigd aan het Herenwaltje in het centrum van Leeuwarden. Dit bedrijf is op gezet en altijd gerund door de bekende chefkok Marijke van Essen. Het kookatelier is een populaire plek voor het houden van familie diners, zakelijke ontmoetingen, kook cursussen en vele andere doeleinden. Tevens worden er catering partijen bij bedrijven of bij mensen thuis verzorgd.
Indeling van het pand; publieksruimte, kookatelier waar met 30 mensen gekookt en gegeten kan worden. Zit gedeelte voor 30 personen. Alles op de begaande grond.
De aanwezige installaties zijn goed onderhouden en in goede staat van uitvoering. Voldoen aan de wettelijk gestelde eisen.

Leeuwarden is een stad in het noorden van Nederland en de hoofdstad van de provincie Friesland, de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente Leeuwarden en een van de oudste steden van Noord-Nederland. Belangrijke sectoren in de stad zijn de financiële en zakelijke dienstverlening, de overheid en de non-profitsector. Leeuwarden heeft 107.000 inwoners.

Interesse?
Neem direct rechtstreeks contact op!

edensmakelaars 058-2162423 edensmakelaars@hetnet.nl

Deel dit object

Meer informatie?

Meer informatie over Kookatelier in Leeuwarden?

Ga direct naar de makelaar