Lunchroom Frisz Best

Gegevens van dit object

Status: Te Koop
Prijs invgw: Op aanvraag
Prijs huur: 1425
Perceeloppervlakte: 110 m2
Bedrijfsoppervlakte: 100 m2
Verkoopoppervlakte: 75 m2
Bedrijfswoning: Nee
Speelautomaten: nee
Brouwerijverplichting: Nee
Terras: Met terras
Leveranciers: Nee

Object informatie

Lunchroom Frisz ligt aan de Hoofdstraat in Best, in het gezellige centrum van het dorp. Best is een plaatsje onder rook van Eindhoven in de Kempen en van vroeger uit bekend om de klompenmakerij. Dat zie je nog terug in de vele populieren die in en om het dorp groeien.



De laatste decennia is Best sterk gegroeid door onder andere schoenenfabriek Bata en Philips Healthcare. Het dorp telt bijna 31.000 inwoners en is strategisch gelegen tussen de A2, A58 en A50.



De Lunchroom heeft een totale oppervlakte van circa 100 m² en biedt plaats aan ongeveer 40 gasten binnen en nog eens 40 gasten op het terras.



Met een speelse indeling en sfeervolle aankleding is deze mooie onderneming turn-key op te leveren en kan de nieuwe eigenaar direct aan de slag. De keuken is voorzien van alle benodigde apparatuur om een lunchroom te kunnen draaien. De huurprijs is met circa € 1.425,– per maand erg gunstig te noemen voor de locatie en de grootte van de onderneming.



In de relatief korte tijd dat de lunchroom bestaat heeft deze een ontzettend goede naam opgebouwd. Deze fantastisch mooie onderneming is zeker een bezichtiging waard!



Mocht u meer informatie willen, kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Interesse?
Neem direct rechtstreeks contact op!

abema 06-55113560 info@abema.nl

Deel dit object

Meer informatie?

Meer informatie over Lunchroom Frisz Best?

Ga direct naar de makelaar