Mimi’s Brasserie/ Restaurant Oud-Turnhout (België)

Gegevens van dit object

Status: Doe een bod
Prijs invgw: 90000
Prijs huur: 2750
Perceeloppervlakte: 1690 m2
Bedrijfsoppervlakte: 175 m2
Verkoopoppervlakte: 125 m2
Bedrijfswoning: Ja
Speelautomaten: nee
Brouwerijverplichting: Ja
Terras: Met terras
Leveranciers: Nee

Object informatie

Dit schitterende restaurant is op een prachtige bosrijke locatie gelegen, net buiten Oud-Turnhout. De locatie is goed bereikbaar en beschikt over een ruim parkeerterrein op ‘eigen’ grond.
Mimi’s Trattoria is overgenomen in 2019 en volledig gerenoveerd! Het restaurant, de directe omgeving, het parkeerterrein en het de bovengelegen woning zijn helemaal vernieuwd. Kosten nog moeite zijn gespaard.

Oud-Turnhout is gelegen in het Noordoosten van de provincie Antwerpen, tegen de grens met Nederland aan heeft circa 14.000 inwoners.

Restaurant Mimi’s is een gezellig familie-restaurant/ brasserie waar je goed kunt eten. De zaak is sfeervol ingericht, met oog voor detail.
Met ruim 60 zitplaatsen binnen en meer dan 100 plaatsen op het terras is het een groot restaurant met enorme potentie. De keuken beschikt over een aparte spoel/wasruimte, een ‘warme’ en een ‘koude’ kant en beschikt over alle moderne apparatuur die je in een professionele keuken mag verwachten. Het betreft nagenoeg nieuwe inventaris. Zowel in de keuken, als het restaurant.
Met een gunstige huurprijs, een moderne keuken en een ruim parkeerterrein biedt dit restaurant heel veel mogelijkheden voor een nieuwe ondernemer.

De genoemde huurprijs is inclusief de bovenwoning! Naast de genoemde verkoopprijs voor de onderneming, neemt kandidaat koper een lening over van € 92.000,–. Voorwaarden bespreken we graag tijdens een bezichtiging.

Wilt u meer informatie, of geheel vrijblijvend een bezichtiging plannen, neem dan direct contact met ons op.

Interesse?
Neem direct rechtstreeks contact op!

abema 06-55113560 info@abema.nl

Deel dit object

Meer informatie?

Meer informatie over Mimi’s Brasserie/ Restaurant Oud-Turnhout (België)?

Ga direct naar de makelaar