Montfoort | Cafetaria

Gegevens van dit object

  • Status: Prijs verlaagd
  • Prijs invgw: € 27.500,-
  • Prijs huur: € 2.750,- per maand
  • Bedrijfsoppervlakte: 255 (BAG) m2
  • Bedrijfswoning: Ja
  • Speelautomaten: Nee
  • Brouwerijverplichting: Nee
  • Terras: Ja
  • Leveranciers: Nee

De cafetaria bevindt zich in Montfoort, een oud stadje in de provincie Utrecht. Montfoort ligt aan de Hollandsche IJssel en middenin de landelijke Lopikerwaard en maakt deel uit van het Groene Hart.

De cafetaria met bezorgservice is gevestigd aan de Wilhelminastraat in Montfoort en ligt middenin een woonwijk. De cafetaria is prima bereikbaar en ligt vlakbij de doorgaande weg langs de Hollandsche IJssel. Tegenover de cafetaria ligt een klein tankstation waardoor er, ook mede door de AH die op een steenworp afstand ligt, veel traffic is op deze locatie.

Het pand is om en nabij 130m² groot en de bovenverdieping heeft dan ook dezelfde afmeting als de benedenverdieping. Samen dus maar liefst 260m²!

Deze locatie is geschikt voor diverse formules. Zoals bijvoorbeeld een vestiging van New York Pizza of Domino’s. Door de uitgebreide en grote berging is een bezorgservice makkelijk te realiseren. Eventueel zouden er zelfs twee formules naast elkaar kunnen komen in hetzelfde pand door diezelfde opslagruimte bij de exploitatie te betrekken.

In ieder geval heeft de pandeigenaar zich bereid verklaart om bij de juiste kandidaat en formule mee te willen denken in bijvoorbeeld het schilderen van de buitenkant en dergelijke.

Montfoort is een van oorsprong Middeleeuws stadje. Veel markante en historische gebouwen zijn bewaard gebleven, zoals de Commanderije van St. Jan, de Grote of St. Janskerk, het oude stadhuis met IJsselpoort het “Kasteel” en molen “De Valk” (volledig gerenoveerd en weer als maalmolen in gebruik, met winkeltje op zaterdag).

Het stadje telt maar liefst zo’n 13.500 inwoners. Ook de recreatieve gast weet Montfoort te vinden. Er lopen twee ANWB-wandelroutes door Montfoort die beiden op het Kasteelplein aanvangen en vanwaaruit men makkelijk het polderlandschap en het stiltegebied met veel prachtige natuur dat rondom Montfoort ligt kan bereiken.

Indeling:

Entree naar nu nog een Griekse cafetaria van maar liefst ruim 60m². Grote verkoopcounter met vitrine. Bakwand met dubbele frituur, grill, afzuiginstallaties en diverse apparatuur.

Aan de achter- en zijkant een grote opslag van ook zeker 50m² met een ruime koelcel. Hier is eventueel een eigen opgang te creëren voor een andere formule of voor een bezorgservice. Eventueel zou een samengestelde inrichting hier ook mogelijk kunnen zijn.

Terras:

Er is waarschijnlijk een terras mogelijk van circa 20m2 aan de voorzijde op eigen grond.

Bedrijfswoning:

Er is een zeer ruime royale bedrijfswoning aanwezig met een eigen opgang. Ruime kamer met open keuken afgescheiden door een kleine bar. Grote badkamer met douche en toilet. Twee slaapkamers. Aparte berging.

Zeer goede locatie voor elke formule!

Interesse?
Neem direct rechtstreeks contact op!

horecapachter 06-15048789 roelof@horecapachter.nl

Meer informatie?

Meer informatie over Montfoort | Cafetaria?

Ga direct naar de makelaar