MULTIFUNCTIONELE HORECAGELEGENHEID DEKKERSHOEVE

Gegevens van dit object

  • Status: Te Koop
  • Objectnummer: MIH 1400
  • Prijs invgw: 200000
  • Prijs BOG: 650000
  • Verkoopoppervlakte: 165 m2
  • Bedrijfswoning: Nee
  • Speelautomaten: Nee
  • Terras: Ja
  • Leveranciers: Nee

Verkocht ondervoorbehoud!

Voorburg.

Deze unieke locatie bevindt zich in een zeldzaam groen polderlandschap in de regio Den Haag. Een oase van rust in onze drukke Randstad. Vanaf het ruime terras heeft u een prachtig uitzicht over de polder, met een vierhonderd jaar oude molen en ooievaarsnest. De entree over de ophaalbrug maakt het idyllische plaatje compleet.BSO Ziezoo Dekkershoeve is gevestigd in de oude stalgebouwen van boerderij Essesteijn, gebouwd in 1760.

De enige boerderij aan de Broeksloot die nog bestaat. In het hoofdgebouw is de stadskinderboerderij Essesteijn gevestigd. In het oude woonhuis is de BSO Ziezoo te vinden. De locatie is zeer gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen (A4, N14 en A44) en prima bereikbaar met openbaar vervoer.

Vrijparkeren.

Er is ruime, gratis, parkeergelegenheid op het parkeerterrein aan de Rodelaan.

BijeenkomstenDekkershoeve is al meer dan 30 jaar een begrip in de omgeving met een grote, trouwe clientèle. De huidige eigenaren hebben het uitgebouwd tot een succesvol, bruisend bedrijf. Momenteel wordt er alleen op reservering gewerkt. Er kunnen groepen vanaf 20 personen terecht voor zeer uiteenlopend soorten bijeenkomsten. Van particuliere feesten en partijen, zoals bruiloften, familiediners en condoleances, tot zakelijke bijeenkomsten, zoals vergaderingen, jubilea en workshops. Uiteraard zijn er door een nieuwe eigenaar met een beetje creativiteit nog velerlei andere activiteiten te ontplooien. Er wordt nu zelfs geen reclame gemaakt, de agenda vult zich puur door mond tot mond reclame. Met een minimale investering in PR is nog veel meer klandizie te realiseren.

Groot Terras

Zo is ook het terras nog verder uit te breiden en zou er zelfs eenvoudig een extra verdieping in de zaal kunnen worden gerealiseerd. Er zijn geen contracten met externe partijen, zoals brouwers. De nieuwe eigenaar is dus helemaal vrij om de exploitatie op zijn/haar eigen manier in te vullen. Hierbij kunt u naast partycentrum denken aan een (pannenkoeken) restaurant, lunchroom of andere restaurant formule.

Turn key

Dekkershoeve bestaat eigenlijk uit twee gebouwen, die aan elkaar zijn gekoppeld. De zaal is in feite de oude stal, waar eens varkens en paarden werden gehouden. Deze meet 10×15 meter en is een indrukwekkende 9 meter hoog. Er is een complete bar in gemaakt, met alle voorzieningen. Het gebouw waar vroeger de werktuigen en wagens werden bewaard, is nu de entree; hal met de toiletten en de keuken. Deze is uiteraard ook van alle apparatuur voorzien.

Een “turn key” horecagelegenheid waar u zo in kunt beginnen.

#horecapandtekoop #horecaboerderij #zalentehuur #pannenkoekenhuistekoop #pannenkoekenboerderijtekoop #tekoophorecapandmetgrootterras

Interesse?
Neem direct rechtstreeks contact op!

makelaarinhoreca 0183-615183 06-22 93 33 13 loek@makelaarinhoreca.nl

Meer informatie?

Meer informatie over MULTIFUNCTIONELE HORECAGELEGENHEID DEKKERSHOEVE?

Ga direct naar de makelaar