Noorwegen | Hotel

Gegevens van dit object

Status: B.O.G.
Objectnummer: VMH2-600
Prijs BOG: Zie omschrijving
Perceeloppervlakte: 2900 m2
Bedrijfsoppervlakte: 1290 m2
Bedrijfswoning: Nee
Speelautomaten: Nee
Brouwerijverplichting: Nee
Terras: Ja
Leveranciers: Nee

Object informatie

Te koop met BOG: Kleinschalig, familie gedreven hotel met goede toekomstmogelijkheden.

Het hotel, met eigen restaurant, is gelegen tussen diverse skigebieden en nabij het grootste skigebied van Noorwegen.Het gebied kenmerkt zich in de winter door vele mogelijkheden op wintersportgebied. Zoals alpine skiën, langlaufen, hondensleetochten, arresleetochten, sneeuwschoenwandelingen, sneeuwscootersafari’s en meer.Ook de zomer is een tijd vol met activiteiten. De afgelopen jaren is gebleken dat er niet alleen in de winterperiode maar met name in de zomerperiode nog volop groeikansen liggen.Vooral op fietsgebied – en dan mountainbiken in het bijzonder – is Trysil sterk groeiende.Uiteraard is het geheel afhankelijk van het concept dat een nieuwe eigenaar gaat volgen hoe dit hotel zich verder ontwikkelt. Maar aan de externe kansen zal het niet liggen.

Indeling

Het hotel met circa 20 kamers is gelegen op een ruime lap eigen grond van circa 2900m².Er is een eigen restaurant met ontbijthoek voor de hotelgasten, een kleine gezellige bar met volledige licentie, een terras en een recent vernieuwde tuin.Sowieso wordt er jaarlijks geïnvesteerd in zowel comfort als bouwkundige zaken en equipement. Dit charmante hotel met restaurant is dan ook draaiend over te nemen.

OppervlaktesBegane grond: ca. 535m²

Etage: ca. 535m²

Souterrain: ca. 220m²Grond oppervlakte ca. 2.900m².

Parkeerruimte

Er zijn twintig parkeerplaatsen op eigen terrein.

Ligging

De centrale ligging tussen diverse gebieden en punten van interest en activiteiten en op slechts twintig minuten van vliegveld Scandinavian Mountains, twee uur rijden van vliegveld Gardermoen (Oslo) en nog geen tweeënhalf uur rijden van de haven van Oslo, maken dit een object dat veel kansen kan krijgen.

Bijzonderheden

– Momenteel is het hotel ongeveer 25% van het jaar gesloten uit privé overwegingen. Ook hier liggen dus nog ruime kansen.– Vraagprijs: NOK 8.195.000 inclusief grond, opstallen, bedrijfsinventaris, website en goodwill.– In geval er externe financiering nodig is, verlangen Noorse banken, onder bepaalde voorwaarden, een inbreng aan eigen geld van tenminste 40%. Dit komt in de praktijk neer op een bedrag tussen de €350.000,- en €400.000,-.Zonder voldoende eigen middelen heeft het geen zin om te reageren.Disclaimer

Interesse?
Neem direct rechtstreeks contact op!

horecapachter 06-15048789 roelof@horecapachter.nl

Meer informatie?

Meer informatie over Noorwegen | Hotel?

Ga direct naar de makelaar