Oudebilddijk: Restaurant en mini-camping in Friesland

Gegevens van dit object

Status: Te Koop
Objectnummer: EG230125
Prijs invgw: Op aanvraag
Prijs BOG: Op aanvraag
Perceeloppervlakte: 2080m2 m2
Verkoopoppervlakte: ruimvoldoende m2
Bedrijfswoning: Ja
Speelautomaten: Ja
Brouwerijverplichting: Nee
Terras: Ja
Leveranciers: NVT

Object informatie

Edens Horeca Makelaars: Op een unieke locatie, op 200 meter van De Waddenzee Unesco Werelderfgoed, ligt de populaire Waddenherberg met minicamping. Ten midden van natuur, ruimte en een netwerk van fiets- en wandelpaden voor liefhebbers van rust en donkere nachten.
Het recent gemoderniseerde horecabedrijf met bedrijfspand op een perceel van 2080m2 ademen een eilandgevoel op het Friese vasteland. Het restaurantgedeelte biedt plek voor 65 zitplekken, het terras – dat gelegen is op het zuiden – geeft plek voor 60 personen. Achter de herberg kan worden geslapen: hier is een ecologisch ingerichte nachttuin met plaats voor zes kleine camperbusjes. Wifi, stroom en water zijn voor bezoekers in de tuin geregeld.
De keuken is volledig ingericht en beschikt over alle benodigde apparatuur. De zaalruimte heeft een geluidsysteem en camera’s voor live streaming en live muziekoptredens. Een onderneming die inspeelt op de trend van streekeigen producten en de in populariteit groeiende Waddenkust. Verder bevindt zich op de begane grond en 1ste verdieping een ruime bedrijfswoning in authentieke stijl met eetkamer, keuken, slaapkamer, ruime living en badkamer die het geheel afronden.

Interesse?
Neem direct rechtstreeks contact op!

edensmakelaars 058-2162423 edensmakelaars@hetnet.nl

Deel dit object

Meer informatie?

Meer informatie over Oudebilddijk: Restaurant en mini-camping in Friesland?

Ga direct naar de makelaar