Partycentrum Schoonhoven te Hollandscheveld

Gegevens van dit object

Status: Verkocht / Verhuurd O.V.B.
Objectnummer: GB210916
Prijs invgw: Inclusief
Prijs BOG: 1.150.000,= KK
Prijs huur: NVT
Perceeloppervlakte: voldoende m2
Bedrijfsoppervlakte: voldoende m2
Verkoopoppervlakte: 400 m2
Bedrijfswoning: Ja
Speelautomaten: Nee
Brouwerijverplichting: Nee
Terras: Ja
Leveranciers: Geen

Obect informatie

VERKOCHT OVB door :Edens Horeca Makelaars: Op een prachtige locatie omgeven door bos en water is gelegen Party en Zalencentrum Schoonhoven. Dit allround horeca bedrijf beschikt over een groot terras, strand, zalen centrum en restaurant. Het restaurant beschikt over ongeveer 100 zitplaatsen en staat op erfpachtgrond. De zalen zijn geschikt voor 400 personen. Op het terras kunnen een 300 gasten een plekje vinden. Er zijn 2 toiletgroepen aanwezig inclusief een invalidentoilet. Tevens een groot eigen parkeerterrein voor ongeveer 250 auto’s en een paardenbox voor 4 paarden. Maar ook kleinere feesten en familiediners worden hier georganiseerd.

Een gezellige bar met 20 zitplaatsen en een professioneel goed ingerichte bedrijfskeuken ronden het geheel af. Verder is er voldoende ruimte voor opslag.

Op het aangrenzende strand wordt een kiosk geëxploiteerd in de zomer maanden.

Er is een ruime woning naast de zaak, met keuken, grote woonkamer en 5 slaapkamers. Het gehele onroerend goed is uitstekend uitgevoerd en goed onderhouden. Diverse isolerende maatregelen zijn uitgevoerd in de loop der jaren. De aanwezige installaties zijn in goede staat van onderhoud. De erfpacht bedraagt ca € 12.500,= per jaar.

Hollandscheveld is het grootste buitendorp in de gemeente Hoogeveen in de Nederlandse provincie Drenthe. In de dorpskern wonen 3.615 mensen, het landelijk gebied rondom het dorp en het dorp samen telt 4.510 bewoners.

Interesse?
Neem direct rechtstreeks contact op!

edensmakelaars 058-2162423 info@edensmakelaars.nl

Meer informatie?

Meer informatie over Partycentrum Schoonhoven te Hollandscheveld?

Ga direct naar de makelaar