Pizzeria Torino in Hoogeveen

Gegevens van dit object

Status: Te Huur
Objectnummer: EK220804
Prijs invgw: Op aanvraag
Prijs huur: 1055,50 0% BTW
Bedrijfsoppervlakte: 80 m2
Bedrijfswoning: Nee
Speelautomaten: Nee
Brouwerijverplichting: Nee
Terras: Ja

Obect informatie

Edens Horeca Makelaar: In winkelcentrum de Weide te Hoogeveen bieden wij u deze volledig nieuw ingerichte pizzeria Torino aan. De pizzeria beschikt binnen over 24 zitplaatsen en er is de mogelijkheid voor het creëren van een terras aan de voorzijde van het pand. Naast de keurig ingerichte sanitaire voorzieningen is er voldoende ruimte voor opslag. Uniek aan deze pizzeria is de Drive Inn functie met camerasysteem aan de achterkant van het pand. Deze mooie onderneming beschikt over alle apparatuur en voldoet aan alle huidige wettelijk gestelde eisen die nodig zijn om een deze zaak te exploiteren. Werkelijk alles is nieuw (2020), van luchtfiltersysteem, airco, kassa tot pizzaoven, alarm en koffiemachine…….Voordeel in deze tijd is dat de energiekosten laag worden gehouden gezien de meeste apparatuur op stroom functioneert. Vanwege de lage huur en overnameprijs is dit een ideale kans voor een startend ondernemerspaar.
De huidige eigenaren hebben het pizza bakken in een handomdraai geleerd dus aarzel niet om contact op te nemen om deze zomer nog te starten.
Winkelcentrum de Weide met ca 14000 inwoners is een levendig centrum wat ook actief is met organiseren van evenementen. Hoogeveen heeft 55000 inwoners en is daarmee een groot verzorgingsgebied.

Interesse?
Neem direct rechtstreeks contact op!

edensmakelaars 058-2162423 info@edensmakelaars.nl

Meer informatie?

Meer informatie over Pizzeria Torino in Hoogeveen?

Ga direct naar de makelaar