Portugal | Restaurant

Gegevens van dit object

Status: Prijs verlaagd
Objectnummer: VMH2-483
Prijs invgw: € 65.000,-
Prijs huur: € 500,- per maand
Bedrijfswoning: Nee
Speelautomaten: Nee
Brouwerijverplichting: Nee
Terras: Ja
Leveranciers: Nee

Object informatie

Aan de rand van Silves in Portugal staat dit alom bekend staande restaurant te koop. Op de diverse beoordelingssites scoort het restaurant tenminste een 'zeer goed' en minstens net zo vaak een 'uitmuntend'.De huidige eigenaar / chef-kok begint inmiddels op leeftijd te raken. Dit, gecombineerd met de drukte, is voor hem de reden tot verkoop. Om de nieuwe ondernemer(s) een goede start mee te geven is hij wel van harte bereid om in het begin nog af en toe mee te helpen na de overname.Normalerwijze is het restaurant geopend van woensdag t/m zaterdag gedurende tien maanden per jaar. De keuken is daarbij geopend van 18:00 uur tot 21:00 uur. Op zondag is men tevens geopend voor de lunch van 12:00 uur tot 14:00 uur.Tijdens het seizoen (mei tot september) is men regelmatig al enkele dagen van te voren volgeboekt. Door de beperkte openingstijden moet het absoluut mogelijk zijn om de omzet flink te verhogen. Maar ook momenteel wordt er, zeker in combinatie met de lage huur van €500,- per maand, een top-rendement gerealiseerd!Ondanks Covid-19 met vier maanden verplicht gesloten en alle verplichte aanpassingen is er, met maar drie dagen open in de week, toch een goede omzet gedraaid. Uiteraard niet zoals voorheen maar toch met winst

Indeling

Het restaurant heeft binnen 32 zitplaatsen. Op het overdekte en verwarmde terras zijn er nog eens zo'n 20 zitplaatsen.Vanuit de ruime bar is er een goede routing naar en het terras en het restaurant. Daarnaast is er nog een aparte lounge- / borrelruimte welke nu gebruikt wordt als ginbar.Gescheiden toiletten uit het zicht van het restaurant en het terras.De keuken is compact maar voorzien van alle benodigde apparatuur met een aparte hoek voor de wasstraat.

Bijzonderheden

Gedeeltelijke financiering is mogelijk!– Het bedrijf voldoet aan alle huidige vergunningen en eisen.– Er rusten geen verplichtingen op het bedrijf.

Silves

Silves is een van de oudere stadjes van de Algarve en ligt in het binnenland. Het meest karakteristiek aan het sfeervolle dorp is het Fort van Silves. Dit trekt veel toeristen naar het dorpje toe. Het kasteel is te vinden op het hoogste punt van het dorp.

Silves is een dorpje met kenmerkende leuke kleine steile straatjes. Bovenop de berg ligt de ommuurde binnenstad. Hier vindt je mooie oude pandjes en witgepleisterde huizen. De kathedraal van het plaatsje stamt uit de 12 eeuw en deed tijden de Moorse overheersing dienst als Moskee. Wellicht dat dit de oorzaak is voor de wat sobere stijl van de kathedraal. In vergelijking met de kerken in de regio is deze maar somber.Boven de stad uit zie je van ver al het fort van Silves liggen. Het fort is nog steeds te bezoeken en een belangrijke attractie van het stadje. De muren van het fort staan nog steeds overeind. De binnenkant van het fort is echter vervallen en hiervan zijn alleen nog maar de fundamenten zichtbaar. Je kunt de oude muren beklimmen en vanuit deze muren de omgeving bekijken. Je snapt direct het strategische nut van het fort, aangezien het uitzicht prachtig is en je tot ver in de omgeving kunt kijken. Mooi ook zijn de diverse ooievaarsnesten rondom het fort. De binnenkant van het fort is verder verfraaid met een prachtige tuin, vol rozen en fruitbomen.Disclaimer

 

Interesse?
Neem direct rechtstreeks contact op!

horecapachter 06-15048789 roelof@horecapachter.nl

Deel dit object

Meer informatie?

Meer informatie over Portugal | Restaurant?

Ga direct naar de makelaar