Restaurant Het Spijshuys in Boornbergum

Gegevens van dit object

Status: Te Huur
Objectnummer: EK220923
Prijs invgw: 17.500,=
Prijs BOG: Op aanvraag
Prijs huur: 2.000,= excl. BTW
Bedrijfswoning: Ja
Speelautomaten: Nee
Brouwerijverplichting: Nee
Terras: Ja
Leveranciers: Geen

Obect informatie

Edens Horeca Makelaars: Op een mooie zichtlocatie in het dorp Boornbergum staat dit prachtige sfeervol ingerichte restaurant.

Op de begaande grond bevindt zich het restaurantgedeelte met ca 50 zitplaatsen en een apart zaaltje „de Opkamer“ met 20 zitplaatsen wat ook als restaurant dient en zeer geschikt is voor zowel een zakelijk diner als prive aangelegenheid. De keuken is volledig ingericht en beschikt over alle benodigde apparatuur. De chef kok werkt hier al jaren met plezier want het ontbreekt hier aan niets. Verder een ruime sanitairruimte, voldoende opslag en voor het pand een prachtig terras onder de oude boom met ca 25 zitplaatsen. De ruime bovenverdieping kan worden omgebouwd tot bedrijfswoning.

De eigenaren hebben met veel plezier dit bedrijf geexploiteerd en nemen met pijn in het hart afscheid om aan een nieuwe uitdaging te beginnen.

Boornbergum is een dorp in de gemeente Smallingerland en ligt onder de rook van het prachtige dorp Beetsterzwaag. Met deze gunstige ligging aan de A7 tussen beide gemeente (hoofdsteden) telt Boornbergum 1765 inwoners. Het dorp kent veel toeristen vanwege de korte afstand naar het bos, heide en waterrecreatie.

Kortom een prachtige plek om als startend ondernemerspaar je droom waar te maken.

Interesse?
Neem direct rechtstreeks contact op!

edensmakelaars 058-2162423 info@edensmakelaars.nl

Meer informatie?

Meer informatie over Restaurant Het Spijshuys in Boornbergum?

Ga direct naar de makelaar