Restaurant Vis en Meer Woudsend

Gegevens van dit object

Status: Te Huur
Objectnummer: GB220603
Prijs invgw: 99.000,=
Prijs BOG: nvt
Prijs huur: 39.000,=/ jaar excl BTW
Perceeloppervlakte: ruim voldoende m2
Bedrijfsoppervlakte: ruim voldoende m2
Verkoopoppervlakte: ruim voldoende m2
Bedrijfswoning: Nee
Speelautomaten: Nee
Brouwerijverplichting: Nee
Terras: Ja

Object informatie

Edens Horeca Makelaars: Hierbij bieden wij het bekende restaurant Vis en Meer in Woudsend aan voor de verhuur. Dit restaurant geniet bekendheid tot ver in de regio, is aangesloten bij Friesland culinair. Het bedrijf is smaakvol ingericht en voldoet aan alle eisen, keuken is ingericht met hoogwaardig apparatuur en strak afgewerkt.

Er is voldoende opslagruimte. Het restaurant is rolstoeltoegankelijk en beschikt over een ruim invalidetoilet. Verscholen achter Vis en Meer vindt u de besloten binnentuin. Heerlijk rustig en beschut, met een deels overdekt en verwarmd terras. Dit prachtige bedrijf is een buitenkans voor de juiste horeca ondernemer(s).

Woudsend (Fries: Wâldsein) is een dorp in de gemeente Súdwest-Fryslân, in de Nederlandse provincie Friesland.
Het ligt ten noordwesten van Sloten, ten oosten van Ypecolsga, ten zuiden van Heeg en ten zuidwesten van Koufurderrige. Het dorp is een watersportplaats met de dorpskern aan de Ee, en het is daarmee verbonden met het Slotermeer en via de Woudsenderakken met het Heegermeer.
Het dorp ligt aan de route van de Elfstedentocht en heeft meerdere havens. De meeste watersporthavens liggen aan de Wellesloot. Deze vaart stroomt naar de Noorder Ee, de Ee en de Woudsenderakken. Aan die laatste ligt ook een haven met een camping, aanpalend ligt er een vakantiepark van het dorp Indijk.
In 2021 telde het dorp 1.435 inwoners.

Interesse?
Neem direct rechtstreeks contact op!

edensmakelaars 058-2162423 info@edensmakelaars.nl

Meer informatie?

Meer informatie over Restaurant Vis en Meer Woudsend?

Ga direct naar de makelaar