Te koop Lunchroom met hoge omzet in populair winkelcentrum te Papendrecht

Gegevens van dit object

  • Status: Te Koop Inv/Gwill
  • Prijs BOG: n.v.t.
  • Prijs huur: 4300
  • Perceeloppervlakte: 150 m2
  • Terras: 1

Te koop drukke lunchroom met Delifrance formule in Papendrecht, Drechtsteden!
Ter overname aangeboden lunchroom “Delifrance Papendrecht”

Gelegen in het winkelcentrum “De Meent” wat een modern vormgegeven winkelcentrum  is en geopend is in 2007. Winkelcentrum heeft een oppervlakte van 20.000 m² en bevindt zich in het centrum van Papendrecht (32.000 inwoners). Het winkelaanbod is zeer divers met een aantal grote retailers zoals, de HEMA, C&A, Jumbo, Bas van der Heiden, Zeeman, Kruidvat en de Marskramer. Verdere invulling is voornamelijk kleinschalige detailhandel en enkele horecagelegenheden.
“ De Meent” is goed bereikbaar met zowel openbaar vervoer als de auto. Onder het winkelcentrum bevinden  een grote parkeergarage.
De winkelruimte bevindt zich op het dijkniveau met aan de voorzijde een groot terras en een grote glazen pui, waardoor de winkel een groot front heeft. Het terras heeft een prachtig uitzicht op het winkelgebied en is d.m.v. een trap, lift en roltrap te bereiken
Deze lunchroom is een van de drukst bezochte horecagelegenheden van dit winkelcentrum. Door de gunstige hoekligging en de vele grote ramen heeft het een gezellige, transparante uitstraling die de dagelijkse passanten gemakkelijk weet aan te trekken.  De ruim opgezette verkoopruimte en bereidingsruimte maken dat er in korte tijd zeer veel gasten geholpen kunnen worden tijdens de piekuren.
Tevens is er naast de ingang een loket verkoop voor ijs en broodjes, waardoor de drempel om te kopen laag is voor de passanten die haast hebben. Bij binnenkomst ligt aan de rechterzijde de counter en kan men als links plaatsnemen aan een van de ruim opgezette zitplaatsen. Achterin de  lunchroom is de toiletgroep gesitueerd.  De lunchroom is gedurende de openingstijden van het winkelcentrum de gehele week geopend.
zie ook: www.winkelcentrumdemeent.nl/winkels/
Gelegen in een druk bezocht winkelcentrum is deze lunchroom gevestigd. Deze ruim opgezette lunchroom met groot terras wordt na 6 jaar, mede vanwege dubbele zaken, aangeboden. Deze moderne goedlopende lunchroom een van de drukst bezochte horecazaken van dit gezellige winkelcentrum.
Hoge omzet op aanvraag.
Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met dhr. L. (Loek) Borsje de horecamakelaar van Zuid-Holland kantoor: 0183-615183 of rechts 06-22 93 33 13

Interesse?
Neem direct rechtstreeks contact op!

Makelaar in horeca 0183-615183 06-22 93 33 13 loek@makelaarinhoreca.nl

Meer informatie?

Meer informatie over Te koop Lunchroom met hoge omzet in populair winkelcentrum te Papendrecht?

Ga direct naar de makelaar