Casco (+) horecapaviljoen op toplocatie in Giethoorn.

Gegevens van dit object

Status: Te Huur
Prijs invgw: nvt
Prijs BOG: nvt
Prijs huur: op aanvraag
Bedrijfsoppervlakte: 177 m2 m2
Verkoopoppervlakte: voldoende m2
Bedrijfswoning: nee
Speelautomaten: Nee
Brouwerijverplichting: Nee
Terras: Ja
Leveranciers: Nee

Object informatie

Edens Horeca Makelaars : Op een fantastische A1-locatie in het toeristische Giethoorn wacht dit prachtig in stijl ontworpen horeca paviljoen op een net zo waardige ondernemer!

Namens de eigenaren zijn wij op zoek naar een gepassioneerde horecaondernemer die op deze locatie de vele toeristen, de omwonenden en zakelijke gasten kan bedienen.

Het geheel is met grote zorg ontwikkeld en wordt opgeleverd met de nodige (horeca) voorzieningen. Namelijk (o.m.); afgewerkte gescheiden toiletgroepen (incl. m.v. toilet), wand-/vloerafwerking keuken, licht en elektra (basis), vetvangput, afgewerkte (basis) vloer, meterkast, vloerverwarming, CV – ketel, bestrating terrein (deels), vernieuwd looppad langs de gracht en vernieuwde beschoeiing.

Tel daar bij op de fantastische ligging aan de Cornelisgracht, prachtig ruim (en zonnig!) terras, in de nabijheid van twee havens en de eigen parkeervoorzieningen (uniek!). Hier zit je goed.

Water, grachtjes, pittoreske huizen, karakteristieke bruggetjes, veel groen; Giethoorn ten voeten uit. Wereldberoemd, niet in de laatste plaats door de eervolle vermelding op de wereldeditie van het monopolyspel.

Interesse?
Neem direct rechtstreeks contact op!

edensmakelaars 058-2162423 info@edensmakelaars.nl

Deel dit object

Meer informatie?

Meer informatie over Casco (+) horecapaviljoen op toplocatie in Giethoorn.?

Ga direct naar de makelaar