Arnhem | Traiteur, Cateringbedrijf

Gegevens van dit object

Status: Prijs verlaagd
Objectnummer: VMH2-700
Prijs invgw: € 49.500,-
Prijs huur: € 1.078,96 per maand
Bedrijfswoning: Nee
Speelautomaten: Nee
Brouwerijverplichting: Nee
Terras: Ja
Leveranciers: Ja

Object informatie

Te koop in Arnhem: een Italiaanse eetwinkel met een ruim assortiment aan echte, Italiaanse kwaliteitsproducten, zowel vers als op het schap.

Daarnaast kun je er terecht voor lunchbroodjes, huisgemaakte pastamaaltijden, pizza’s en raviolimaaltijden. Deze en andere gerechten worden tevens aangeboden in de vorm van catering. Het winkelassortiment is zeer veelzijdig en men biedt ook workshops aan. In het seizoen heeft men echt Italiaans schepijs!

Het prachtige pand met glas in lood ramen waar het bedrijf in is gevestigd, bevindt zich op de hoek van de Jacob Cremerstraat en Verhuellstraat in de wijk St. Marten in het Sonsbeekkwartier.

De Arnhemse Trolleybus rijdt door de Jacob Cremerstraat en de bushalte is op een steenworp afstand van de winkel.

Het Sonsbeekkwartier werd gebouwd rond 1880/1895. Een echte stadswijk met boven- en benedenwoningen, voortuintjes, gezellige straatjes, veel verschillende gevels en veel groen. De gezellige wijk is populair bij zowel studenten als tweeverdieners, jonge gezinnen en ouderen.

Deze wijk in Arnhem bestaat voor meer dan de helft uit mensen tussen de 15 en 55 jaar met een goed inkomen.

Indeling: mooi hoekpand met dito uitzicht. De pui bevat grote ramen, een glazen deur met winkelbord boven de ingang en nog een zijraam wat open kan. In het midden van de winkel staat een goedgevulde koelvitrine. Rechts daarvan vindt u de ijsvitrine voor het schepijs. Er staat een lange bartafel voor de ramen met winkelwaar, twee tafeltjes, twee grote puntmanden en nog twee schappenkastjes.

Er is een splitlevel indeling, waardoor de winkel grotendeels beneden is gevestigd met nog een grote schappenkast bovenaan het trapje. Boven bevindt zich een zeer ruime, nette en goed geoutilleerde keuken. In het verlengde hiervan, bevindt zich een afgesloten toiletruimte/garderobe en een open privéruimte met plek voor opslag.

Er is een klein buitengedeelte welke hoort bij het pand. Hier staan twee bankjes buiten en wellicht is er meer bespreekbaar.

Interesse?
Neem direct rechtstreeks contact op!

horecapachter 06-15048789 roelof@horecapachter.nl

Deel dit object

Meer informatie?

Meer informatie over Arnhem | Traiteur, Cateringbedrijf?

Ga direct naar de makelaar