Twee horecaruimtes te Katendrecht te huur.

Gegevens van dit object

  • Status: normal
  • Prijs invgw: 7200

MIH 2910

Te huur met overname twee horecaruimtes.
460m2 gerenoveerde horecaruimte!
Oplevering in overleg.
Het bekende voormalig restaurant Wing Wah.
wordt geheel gerenoveerd en horeca klaar gemaakt.
Gelegen op Katendrecht Rotterdam.
Omschrijving:Geschiedenis van De Kaap en Toekomst.
Zeemanskwartier, hoerenbuurt, Chinatown. Allemaal typeringen van Katendrecht uit de roemruchte historie. Na grote sociale problemen eind vorige eeuw zit de wijk weer sterk in de lift. De Kaap blijft nog altijd een belevenis. Na een grootscheepse renovatie, de bouw van nieuwe woningen en voorzieningen, en vooral de komst van creatieve ondernemers is de Kaap weer de ‘talk of the town’. Maar nu gaat het over de festivals, het theater, de SS Rotterdam, de restaurants en winkels op Deliplein en allerlei andere bijzondere initiatieven.
Wonen op de Kaap
Steeds meer mensen kunnen de Kaap aan. Logisch, want de Kaap wordt steeds mooier. Oude huizen worden opgeknapt en op allerlei plekken verrijst nieuwbouw. Ook de openbare ruimte krijgt een beurt waardoor alles groener wordt en ruimer lijkt. Je kunt je haast niet voorstellen dat het nog maar zo’n tien jaar geleden is dat verhuizen naar de Kaap voor veel mensen ondenkbaar was. Nu wil iedereen er wel wonen! Een avontuurlijk gebied vol historie en ruimte voor eigen initiatieven. En dat op steenworp afstand van het Rotterdamse centrum. Met een gevarieerd woonaanbod is er op de Kaap volop te kiezen als je zoekt naar ruimte midden in de stad.
Ondernemen op de Kaap
Roemrucht, spannend, creatief, vernieuwend. Het schiereiland Katendrecht is anders dan andere wijken. En dat trekt ondernemers aan die zich onderscheiden. Zij zorgen ervoor dat het zeemanskwartier van weleer ook nu weer een belevenis is. Met haar restaurants, café, theater en bijzondere shops is het Deliplein het kloppende hart van de Kaap. Maar op heel het schiereiland bouwen ondernemers aan het nieuwe Katendrecht: architecten, ontwerpers, fotografen, zakelijke dienstverleners en producenten. Ze zijn allen op de Kaap te vinden.
460m2 gerenoveerde horecaruimte.
Het bekende voormalig restaurant Wing Wah is  geheel gerenoveerd en horeca klaar gemaakt. Gelegen op Katendrecht Rotterdam.
De renovatie bestaat uit o.a:
Nieuwe elektra, Nieuw gas toevoer, Nieuwe vloeren, Nieuwe toiletten, Nieuwe plafonds, Nieuwe keuken vloeren /betegelde keuken, Nieuwe afzuig motor, Nieuwe lucht toevoer motor, Nieuwe airco’s, Nieuwe entree. Geheel wordt volledig gestuukt opgeleverd.
Denkt u ‘ja, dit in mijn droombedrijf’ bel dan, geheel vrijblijvend, naar onze horecamakelaar John Chow 06 51707188
Openingstijden:  het bedrijf  kan en mag 7 dagen open volgens plaatselijke A.P.V.
Personeel: er behoeven geen personeelsleden over te worden genomen.
Verplichtingen: er rusten geen verplichtingen op het bedrijf.
Inventarislijst: renovatie kosten op aanvraag beschikbaar.
Vergunningen: horecavergunning cat 2. APV Rotterdam.
Parkeermogelijkheden: er bevinden zich in de nabije omgeving  voldoende betaalde parkeerplaatsen.Adres: Atjehstraat 90a, 3072 ZJ Rotterdam.
 
Huurprijs per maand: € 7.200,00 excl btw. ( 3 maanden huurwaarborg)
Renovatie kosten: op aanvraag.
Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.
Meer informatie bij John Chow, regiovertegenwoordiger van de regio Rotterdam-Rijnmond.
john@makelaarinhoreca.nl
telefoon 06 51707188

Interesse?
Neem direct rechtstreeks contact op!

makelaarinhoreca 0183-615183 06-22 93 33 13 loek@makelaarinhoreca.nl

Meer informatie?

Meer informatie over Twee horecaruimtes te Katendrecht te huur.?

Ga direct naar de makelaar