Veldhoven Restaurant/Eetcafé Mariaplein 6 zonder exploitatie (Huurder gezocht)

Gegevens van dit object

  • Status: Verhuurd
  • Objectnummer: VMH3-3032
  • Perceeloppervlakte: 196 m2
  • Bedrijfsoppervlakte: 180 m2
  • Verkoopoppervlakte: 125 m2
  • Bedrijfswoning: nee
  • Speelautomaten: nee
  • Brouwerijverplichting: Nee
  • Terras: Met terras
  • Leveranciers: Nee

Het horecapand waar tot voor kort ‘Grillroom Meat & Eat gevestigd en gelegen is geweest aan het Mariaplein 6 te Veldhoven, staat voor verhuur leeg

Het Mariaplein ligt in de wijk Meerveldhoven. Deze wijk heeft circa 1150 huishoudens met een ruim inkomen.
Aan het pleintje, met ruime gratis parkeergelegenheid, is in de vijftiger jaren een winkelstrip met bovenwoningen gebouwd. Aan de overzijde van deze strip bevindt zich een bedevaartkerk. Aan de korte zijden bevinden zich woonhuizen. Het onderhavige pand vormt tezamen met de bovenwoning een appartementsrecht (Vereniging van appartementseigenaren Mariaplein 5 en 6).
Op dit pand rust een horecabestemming welke momenteel ook geëxploiteerd wordt. Het restaurant heeft een deels open keuken en zitgelegenheid voor circa 40 personen. Er is momenteel geen drankuitgiftebar aanwezig. Er is een gescheiden toiletgroep, welke zich aan de achterzijde van het pand bevindt. Achter de open keuken is een tweede keuken gelegen, van waaruit ook de berging bereikt wordt.
Aan de voorzijde van het pand is mogelijkheid om een bescheiden terras in te richten.
Bij aankoop in 2001 was er een dierenzaak in het pand gevestigd. Na het vertrek van deze zaak in ca. 2006 is het pand grondig verbouwd en gemoderniseerd en heeft zich er een horecabedrijf gevestigd. Tot vorig jaar was er een pannenkoekenhuis gevestigd. Na het pannenkoekenhuis is er een restaurant in gekomen, gebaseerd op in voornamelijk in Olijfolie bereide gerechten (vandaar de naam Het Olijfje). Zij hebben toen fors in het pand geïnvesteerd.
De staat van onderhoud van het pand is zonder meer goed. In 2011 is het dak vervangen van de bovenwoning en in 2006 van de (achterzijde) van de winkel in het kader van de toenmalige renovatie. In 2013 is een nieuwe Nefit Trendline verwarmingsketel geplaatst.
De laatste eigenaar heeft er een grillroom/ pizzeria in gehad. Daar is de inventaris nu ook grotendeels op gebaseerd. Het pand is ideaal ingericht en zeer geschikt voor verschillende formules.
Het betreft een huurpand met een inventaris die gehuurd kan worden, maar ook overgenomen kan worden. Huurprijs pand inclusief de inventaris is: € 1850,- per maand.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de makelaar, Rogier Restiau. Bereikbaar op
06-55113560 of stuur een mailtje naar info@abema.nl.

Interesse?
Neem direct rechtstreeks contact op!

abema 06-55113560 info@abema.nl

Meer informatie?

Meer informatie over Veldhoven Restaurant/Eetcafé Mariaplein 6 zonder exploitatie (Huurder gezocht)?

Ga direct naar de makelaar