VERKOCHT lunchroom in Zwijndrecht!

Gegevens van dit object

  • Status: Verkocht
  • Perceeloppervlakte: 50 m2
  • Terras: 1

Verkocht!
lunchroom in Zwijndrecht tegenover het NS station!
MIH 1297 Tegenover het NS station van Zwijndrecht, ligt deze lunchroom met een groot terras

Aan de achterzijde kunnen de gasten vrij parkeren. Deze super locatie is al jaren wijd en zijd bekend in Zwijndrecht. Gezien het feit dat de huidige eigenaresse de pensioengerechtigde leeftijd is gepasseerd, wil zij samen met haar man van hun oude dag genieten. De inrichting is gedateerd en dient te worden aangepast aan de huidige tijd. Tevens is deze locatie uiterst geschikt voor een (tapas) bar / restaurant. Het ruime terras (op ‘t westen) aan de voorzijde is dan ook een eyecatcher en ligt erg gunstig wat betreft de zon.
Lunchroom “Pimpernel” is op het stationsplein met meerdere horecabedrijven gevestigd. Op het plein zijn tevens gevestigd de vestigingen: Subway, Johnny’s burgers en restaurant WiQui.
Pimpernel is geopend van maandag tot en met vrijdag en zaterdag en zondag gesloten.
Over de gemeente Zwijndrecht:
In Zwijndrecht wonen naar schatting 44.424 inwoners (bron: CBS), en is gelegen in de gemeente Zwijndrecht, in Zuid-Holland. Zwijndrecht maakt deel uit van het gebied de Drechtsteden. Gemiddeld wordt er € 34.400 per huishouden verdiend,. De huizen in Zwijndrecht hebben een gemiddelde WOZ waarde van €169.000.
Zwijndrecht is een dorp gelegen in de Zwijndrechtse Waard. Het bekende ‘Drierivierenpunt’, het drukst bevaren punt in Nederland, ligt bij Zwijndrecht. In Zwijndrecht is winkelcentrum Walburg te vinden, het winkelcentrum in de regio met een groot winkelaanbod, eetgelegenheden en gratis parkeergelegenheden. Het dorp is goed bereikbaar via de A16.

Interesse?
Neem direct rechtstreeks contact op!

makelaarinhoreca 0183-615183 06-22 93 33 13 loek@makelaarinhoreca.nl

Meer informatie?

Meer informatie over VERKOCHT lunchroom in Zwijndrecht!?

Ga direct naar de makelaar