VERKOCHT!! Te koop cafetaria A1 locatie winkelcentrum Rosmalen

Gegevens van dit object

  • Status: Verkocht
  • Prijs BOG: plus service en promotiekosten
  • Prijs huur: 2500
  • Perceeloppervlakte: 135 m2
  • Terras: 1

VERKOCHT!! Op toplocatie te koop cafetaria A1 locatie aan de rand van winkelcentrum “Molenhoek” te Rosmalen!
De ruim opgezette cafetaria De Toekomst met geweldig interieur ligt zeer gunstig in het winkelcentrum
Cafetaria De Toekomst  ligt in een van de grote woonwijken van Rosmalen

Rosmalen is een plaats in Noord-Brabant (Nederland) die sinds 1996 samen met de plaatsen Hintham, Kruisstraat en Maliskamp deel uitmaakt van de gemeente ‘s-Hertogenbosch. Tot die tijd vormde Rosmalen samen met Hintham, Kruisstraat en Maliskamp de gemeente Rosmalen. Rosmalen heeft bijna 30.000 inwoners.
Verzorgings gebied ca. 15.000 inwoners!
Voormalige gehuchten waaruit Rosmalen is ontstaan, zijn Bruggen, Coudewater, Molenhoek, Sprokkelbosch en Varkenshoek. Cafetaria De Toekomst  is de enige cafetaria in deze woonwijk (  verzorging gebied 15.000 inwoners) aan de rand van het winkelcentrum Molenhoekpassage
Molenhoek is een wijk met ca. 4000 inwoners in Rosmalen, in de Nederlandse provincie Noord-Brabant.  Molenhoek is nu geheel geïntegreerd in Rosmalen.  Den Bosch ligt op ca. 10 minuten afstand.
De Molenhoekpassage is een overdekt wijkwinkelcentrum in de krachtige wijk Molenhoek in ’s-Hertogenbosch (Rosmalen) en heeft een totaal verzorgingsgebied van circa 15.000 inwoners. Op dit moment zitten we in de eindfase van een zeer intensieve modernisering en verduurzaming van het gehele winkelcentrum, alsmede de optimalisering en uitbreiding van het (gratis) parkeerterrein.
Bij deze cafetaria is gratis parkeergelegenheid / 6000m2 winkels!
Naast de komst van een Aldi in het gebied, is de aanwezige Albert Heijn inmiddels fors uitgebreid, is de routing verbeterd en zijn de speciaalzaken geherhuisvest. In de laatste fase wordt het parkeerterrein aangepakt. Na (her-)ontwikkeling zal er een toekomstbestendig, modern en goed bereikbaar winkelgebied zijn ontstaan van ruim 6.000 m² met circa 25 units en een ruime, gratis parkeergelegenheid met circa 290 plaatsen.
Naast de supermarkten en verswinkels zullen er onder meer een DA-drogisterij/parfumerie, Kruidvat, Gall & Gall, Eye-Wish opticien, boekhandel, bloemist en overige, aanvullende branches gevestigd zijn. De oplevering van de (laatste) winkels en het parkeerterrein is half 2017 opgeleverd.
Waarom Molenhoekpassage Rosmalen:
• Krachtig, bewezen verzorgingsgebied 15.000 inwoners.
• Goed bereikbaar. Met de auto en het openbaar vervoer.
• Gratis en ruim parkeren.
• Sterke mix van supermarkten en (lokale) speciaalzaken

Interesse?
Neem direct rechtstreeks contact op!

makelaarinhoreca 0183-615183 06-22 93 33 13 loek@makelaarinhoreca.nl

Meer informatie?

Meer informatie over VERKOCHT!! Te koop cafetaria A1 locatie winkelcentrum Rosmalen?

Ga direct naar de makelaar