VMH3-3013 Partyservice/ verhuur bedrijf regio Zuidoost Brabant

Gegevens van dit object

  • Status: Nieuw
  • Objectnummer: VMH3-3013
  • Prijs invgw: 842500
  • Prijs huur: 3500
  • Bedrijfsoppervlakte: circa 1000 m2
  • Bedrijfswoning: nvt
  • Speelautomaten: nee
  • Brouwerijverplichting: Nee
  • Terras: N.V.T
  • Leveranciers: Nee

Deze partyservice is gelegen in Zuidoost Brabant, maar heeft een klantenkring in heel Nederland

Vanuit de grote voorraad partyverhuur materialen kunnen zij zowel kleine klanten, als hele grote klanten bedienen.
Van gebaksvorkje tot compleet ingerichte feesttenten en van geluid tot catering. Alles levert deze partyverhuurder aan zowel particulieren alsmede MKB bedrijven. Daarnaast zijn er een aantal grote concern en gemeenten vaste klant bij dit gerenommeerde bedrijf. Nagenoeg altijd bereikbaar en bijna 24/7 kunnen leveren of opbouwen maakt deze onderneming zo krachtig als hij is.
Zonder leveranciersverplichtingen, maar met een aantal vaste leveranciers heeft dit bedrijf hele gunstige inkoopvoorwaarden afgesproken en zijn zij een graag geziene afnemer. Tevens zijn er geen brouwerijverplichtingen, maar wel mooie samenwerkingen die overgenomen kunnen worden, wat overigens zeker niet verplicht is.
Met één fulltime personeelslid die mee over gaat bij een overname blijft kennis en ervaring in huis. Veel van de vaste klanten kennen dit vertrouwde gezicht en zullen dus weinig merken van een overname.
Alle verhuurmaterialen staan netjes gesorteerd en opgeslagen in een grote bedrijfshal met overheaddeur. Dit huurcontract is over te nemen voor een bepaalde tijd. Door de grote overheaddeur is het mogelijk om de diverse vracht- en bakwagens binnen te rijden voor het laden en lossen.
Het wagenpark bestaat uit meerdere vracht- en bakwagens die zowel met een B als een C rijbewijs gereden mogen worden. De wagens zijn goed onderhouden en netjes bestickerd en zijn een heus visitekaartje voor de onderneming.
In de hal is een heuse spoelkeuken gerealiseerd voor het glas- en servieswerk terug komt van de klanten en gereinigd dient te worden. In de openstelling staat een wasstraat van het merk ‘Winterhalter’ en naast deze opstelling staat een osmosemachine. Al het servies- en glaswerk zit in speciale uitleverkratten, die tevens geschikt zijn voor de vaatwasser en voorzien van reclame van de onderneming.
Met een eigen grote wasmachine wordt al het linnengoed zelf gewassen en bijgehouden.
Voor de tapinstallaties is een machine aanwezig om de taps chemisch te reinigen en hier worden ook de logboeken voor bijgehouden. Deze zijn allemaal inzichtelijk.
Onderhoud aan de materialen wordt door eigen mensen gedaan. Alles is in uitstekende staat.
Kortom, een goed lopend bedrijf met groot klantenbestand, landelijke bekendheid en prima onderhouden materialen, te koop voor een strakke overname prijs.
 
Eventueel is de overname van alleen de goodwill ook bespreekbaar.
 
Voor vragen of een vrijblijvende bezichtiging bel je de makelaar. ABeMA Horea Makelaardij, Dhr Rogier Restiau, 06-55113560 of info@abema.nl

Interesse?
Neem direct rechtstreeks contact op!

ABéMA Horeca Makelaardij 06-55113560 info@abema.nl

Meer informatie?

Meer informatie over VMH3-3013 Partyservice/ verhuur bedrijf regio Zuidoost Brabant?

Ga direct naar de makelaar