VMH5-2196 Restaurant met zonneterras in kustplaats Petten

Gegevens van dit object

  • Status: Te Koop
  • Objectnummer: VMH5-2196
  • Prijs invgw: 59.500,-
  • Prijs huur: 1.600 ex btw
  • Bedrijfsoppervlakte: 165 m2
  • Bedrijfswoning: Nee
  • Speelautomaten: nee
  • Brouwerijverplichting: Ja
  • Terras: Met terras
  • Leveranciers: Bruikleen Scholten

Te koop aangeboden door HVAB Horecamakelaardij: Recent geheel vernieuwde brasserie/restaurant in Petten aan de Noord-Hollandse kust

Het bedrijf is compleet en sfeervol ingericht en ligt op A1 locatie van het compleet opnieuw ingerichte dorpsplein.
BIJZONDERHEDEN;
Stukje financiering behoort tot de mogelijkheden
Type Horeca:Restaurant Brasserie terras
Soort/locatie:Exploitatie op A1 locatie
Omschrijving inventaris:Recent hebben de huidige ondernemers de gehele zaak verbouwd en opgeknapt! De Inventaris van dit bedrijf is sfeervol en compleet ingericht met een zonnig terras. S ’avonds na het diner kunt u zo aanschuiven aan de gezellige bar. De keuken is zeer compleet ingericht met een goede routing.
Omschrijving object:Op het grote terras kunt u in de zomermaanden heerlijk lunchen en/of een heerlijk glas wijn en een koud biertje drinken. Of in de winter genieten van een glas warme glühwein. Bij binnenkomst ervaart u direct de gastvrijheid en gezelligheid. Er een prima menukaart met heerlijke gerechten, een glas wijn of gewoon een pannenkoek met warme chocolade melk. Het is allemaal mogelijk! Kortom een mooi horecabedrijf met prima resultaten en nog volop mogelijkheden. Reden van de verkoop is dat er emigratieplannen zijn. Dit is een prima gelegenheid voor een jong stel!
Vernieuwde HorecapleinHet compleet vernieuwde plein krijgt een donkere bestrating van basalt. Centraal komt een waterpartij waarin het geraamte van een schip staat. Dat kunstwerk kan ook dienst doen als podium. De waterpartij volgt de getijden eb en vloed. In de winter kan het worden gebruikt als ijsbaan. Rond het plein komt ook nieuwe horeca. Zo zoekt de gemeente een bedrijf dat in het kerkje op het plein een onderneming wil beginnen. De huurhuisjes aan de oostkant van het plein worden nu al gesloopt. Ondernemers die op die plek iets willen ontwikkelen hebben tot februari de tijd om met hun plannen bij de gemeente aan te kloppen.
De gemeente vraagt eigenaren van winkels rond het plein om hun panden wit te schilderen. De gemeente start na de zomer van 2015 met de reconstructie. In het voorjaar van 2016 moet het plein klaar zijn. KLIK HIER voor een impressie. Totale bedrijfsopppervlakte is circa 165 m2 / Circa 20,2 m2 keuken 19 m2 opslag/ magazijn.
Indeling van het bedrijf:
Groot terras, een centrale ingang, ruim restaurant met centrale bar/ buffet, ruime toiletgroepen dames en heren, grote keuken met kookeiland en magazijn.
Personeel:
N.V.T. (er wordt alleen gewerkt met oproepkrachten).
Terras:
Ja een groot terras met 80 zitplaatsen
Openingstijden:7 dagen per week in de zomer(circa 8 weken), de rest van het jaar 5 dagen.
Parkeerruimte:
Ruim voldoende vrij parkeren in directe omgeving.
Omzet indicatie:Op aanvraag.
Klik hier voor meer informatie over petten of kom direct met HVAB Horecamakelaardij in contact via het contactformulier.

Interesse?
Neem direct rechtstreeks contact op!

Hvab 072-5090770 06-21208004 info@hvab.nl

Meer informatie?

Meer informatie over VMH5-2196 Restaurant met zonneterras in kustplaats Petten?

Ga direct naar de makelaar