VMH5-2352 Grandcafé bar-dancing in het centrum van Petten

Gegevens van dit object

 • Status: Te Koop
 • Objectnummer: VMH5-2352
 • Prijs invgw: 150.000,-
 • Prijs BOG: 550.000 K.K.
 • Prijs huur: 3.450,- incl woning
 • Perceeloppervlakte: 889 m2
 • Bedrijfsoppervlakte: 330 m2
 • Bedrijfswoning: Ja
 • Speelautomaten: nee
 • Brouwerijverplichting: Nee
 • Terras: Met terras

Te koop aangeboden door HVAB Horecamakelaardij: Grand Café de Branding en Café de Snor zijn compleet ingericht, deze horecabedrijven zijn gelegen op een perceel van 8 a en 89 ca in het centrum van Petten op steenworp afstand van het strand en de duinen

Bijzonderheden:Komt in aanmerking voor herontwikkeling! Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.
Vraagprijs O.G. met GW & inventaris:
€ 700.000,- vraagprijs B.O.G. inclusief inventaris en goodwill;
Vraagprijs bedrijfsonroerend goed 
€ 550.000,- alleen BOG:                     
Vraagprijs inventaris & Goodwill:
€ 65.000,- voor het café
€ 85.000,- voor de Bardancing.
Huurprijzen:   
€ 1.550,- ex btw voor het grandcafé;
€ 1.150,- ex btw het café
€ 750,- vrij van btw voor de bedrijfswoning
Omschrijving inventaris:Grand Café de Branding en Café de Snor zijn compleet ingericht en voorzien van professionele apparatuur met o.a. licht en geluid, tankbier-installatie, toiletgroep, rookruimte en diverse opslagruimten.
Op het pand rust de zwaarste categorie horeca, waarbij het is toegestaan om diverse horecaconcepten te exploiteren. Aan alle door de overheid gestelde eisen en normen is voldaan, waarbij de gebruikersvergunning tot 320 personen bij De Branding en 80 personen bij De Snor toelaat.
Omschrijving object (BOG):
Vrijstaand gelegen op een perceel van 8 a en 89 ca in het centrum van Petten op steenworp afstand van het strand en de duinen. Het pand is verdeeld over twee gescheiden horecabedrijven en een ruime bovenwoning met aparte opgang. Aan de achterzijde van het pand is een gedeelte van het  perceel onbebouwd ca. 380 m². Het multifunctionele gebouw leent zich buiten horeca ook voor meerdere doeleinden, zoals een combinatie van wonen met kantoorruimte, bedrijfsruimte, of projectontwikkeling van het perceel.
Centraal gelegen in de dorpskern van Petten, in bijna het uiterste puntje van Noord-Holland aan de Noordzee. Zomers is Petten een toeristische trekpleister voor gasten uit het binnen- en buitenland.  Petten maakt onderdeel uit van de gemeente Zijpe en heeft ca. 1900 inwoners. Op dit moment is de Gemeente Zijpe bezig met een metamorfose van Petten. Het strand wordt verbreed tot het breedste strand van de Nederlandse kust en men is bezig met het Masterplan Petten, dit moet het dorp een impuls geven en ervoor zorgen dat Petten een volwaardige kustplaats wordt, wat de toeristen nog meer kan bieden.
Herontwikkeling PettenHet plein 1945 in Petten wordt her ontwikkeld. De gemeente vraagt eigenaren van winkels rond het plein om hun panden wit te schilderen. De gemeente start na de zomer van 2015 met de reconstructie. In het voorjaar van 2016 moet het plein klaar zijn. Zie de link: http://www.rtvnh.nl/nieuws/156191/inwoners-blij-met-plan-voor-plein-1945-in-petten
Omgeving Petten:Noord-Holland heeft er weer een nieuw stuk duin en strand bij dat is bedoeld om het gebied bij Petten beter te beschermen. Daarnaast krijgt het strand in Petten een toeristische karakter door dat er vele kilometers zandstranden die zijn gecreëerd. Aan deze stranden komen meer dan 50 vakantiehuisjes wat de horeca in Petten ten goede komt
Indeling van het bedrijf:
De totale bedrijfsruimte ca. 330m² is opgedeeld in twee verschillende bedrijven, welke inpandig met elkaar zijn verbonden. Beide bedrijven hebben een eigen bar en sanitaire voorzieningen.
Bedrijfswoning:Ja, circa 109 m2 woonruime
Kadastrale gegevens:Sectie B 435
Personeel:
Nee, alleen parttimers
Terras:
Ja circa 40 zitplaatsen op eigen grond.
Openingstijden:Thans is Café de Snor 7 dagen per week geopend, vanaf 19:00 uur en in het weekend vanaf 16:00 uur.
Parkeerruimte:
In de nabije omgeving is ruim voldoende vrije parkeergelegenheid
Omzet indicatie:Op aanvraag
Fiscale omzet:Op aanvraag
Neem direct contact op via 072-509 0770 voor meer informatie of kom direct met HVAB Horecamakelaardij in contact via het contactformulier.

Interesse?
Neem direct rechtstreeks contact op!

Hvab 072-5090770 06-21208004 info@hvab.nl

Meer informatie?

Meer informatie over VMH5-2352 Grandcafé bar-dancing in het centrum van Petten?

Ga direct naar de makelaar