VMH5-2409 Restaurant | Landgoed in kop Noord-Holland

Gegevens van dit object

  • Status: Top object
  • Objectnummer: VMH5-2409
  • Prijs BOG: 1.795.000 K.K.
  • Bedrijfsoppervlakte: 800 m2
  • Bedrijfswoning: Ja
  • Speelautomaten: nee
  • Brouwerijverplichting: Nee
  • Terras: Met terras

Te koop aangeboden door HVAB Horecamakelaardij: In de kern van een pittoresk dorpje in gunstig gelegen langs de A7, nabij Hoorn en Medemblik vindt u dit schitterende landgoed

Voor een huwelijk, romantisch diner, bedrijfsevenement, lunch of high-tea.

Type Horeca:                                                                                   Restaurant/Landgoed/Event boerderij-locatie.
Soort/locatie:Onroerend goed met exploitatie op C1 locatie
Omschrijving object:Een prachtige en unieke locatie voor een huwelijk, romantisch diner, bedrijfsevenement, lunch of high-tea. Een zeer sfeervol & romantisch landgoed waar u terecht kunt voor verschillende aangelegenheden. Van Gala-diner tot bruiloft en van private diner/lunch tot events in alle soorten en maten, deze locatie is overal geschikt voor. De locatie biedt werkelijk alles voor een fantastisch feest. Zo is het een officiële trouwlocatie. In de mooie tuin vindt u een vijver en diverse wandelpaden en voelt u de rust van de omgeving.
De kracht van dit landgoed zit in verschillende eigenschappen. Allereerst is hier de rustieke, romantische, intieme en stijlvolle sfeer die het landgoed biedt. Daarnaast bestaat er geen grotere passie van team dat garant voor een perfect verzorgd huwelijk, high-tea, vergadering, workshop, lunch/diner, feest of voor elk ander doel waar u dit landgoed voor bezoek. Dit is een absoluut top object voor top ondernemers. Aan aan de voorzijde van het landgoed vindt u een bedrijfswoning.
Indeling van het bedrijf:Een groot voorhuis verdeeld in privéverblijf en diverse vertrekken als badkamer, woonkamer keuken en een 4 –tal slaapkamers verdeeld over 2 verdiepingen. Een opkamer ingericht als knus en sfeervol met eigen keuken.
Een grote sfeer boerderij met dubbel vierkant. Met op de begane grond een groot restaurant verdeeld in een grote zaal en 2 zijzalen, grote en ruime toiletgroepen, een voorkamer nabij een ruime Bar/buffet, een ruim opgezette keuken met gescheiden warme en koude kant en spoelkeuken, een ruim magazijn en opslag.  Op de 1e verdieping een rond de grote zaal een grote vide en grote toiletgroepen voor de dames en heren.
Kadastrale gegevens:Op aanvraag
Capaciteit:Feesten van 25 tot 650 personen.
Personeel:
Niet van Toepassing
Terras:
Diverse grote terrassen, thans circa 100 stoelen.
Openingstijden:                                                            
Donderdag t/m Zondag en op aanvraag.
Parkeerruimte:
Circa 100 auto’s op eigen terrein.
Kom direct in contact met HVAB Horeca Makelaardij via 072-509  0770 of via ons contactformulier! 

Interesse?
Neem direct rechtstreeks contact op!

hvab 072-5090770 06-21208004 info@hvab.nl

Meer informatie?

Meer informatie over VMH5-2409 Restaurant | Landgoed in kop Noord-Holland?

Ga direct naar de makelaar