VMH5-2442: Restaurant aan de Rijksstraatweg Hippolytushoef

Gegevens van dit object

  • Status: Te Koop
  • Objectnummer: VMH5-2442
  • Prijs invgw: 84.500,-
  • Prijs huur: 1.850,- ex btw
  • Bedrijfsoppervlakte: 250 m2
  • Verkoopoppervlakte: 120 m2
  • Bedrijfswoning: Nee
  • Speelautomaten: nee
  • Brouwerijverplichting: Nee
  • Terras: Met terras

Te koop aangeboden door HVAB Horecamakelaardij: Restaurant met ruim zonnenterras plaatselijk bekend als “Mieke’s Eten en Drinken”, gelegen aan de Rijksstraatweg van Hippolytushoef

Type Horeca:   
Restaurant/wegrestaurant met groot terras
Soort/locatie:Exploitatie, gelegen aan de doorgaande weg van Den Oever (A7 de afsluitdijk) naar Den Helder bij Hippolytushoef, een dorp in de gemeente Hollands Kroon, in de kop van Noord-Holland.
Omschrijving object:
Dit schitterende en verzorgde restaurantbedrijf is gelegen aan de Rijksstraatweg van Hippolytushoef. Het restaurant met een “huiskamersfeer” heeft rondom een prachtig groot en beschut terras. De Rijksstraatweg is de verbindingsweg tussen Anna Paulowna en Den Oever. Dit al tientallen jaren bestaande bedrijf wordt gerund door en horecastel dat hun horizon wil gaan verbreden. Het huidige concept is laagdrempelig en met veel mooie gerechten en daarom voor een breed publiek toegankelijk. De locatie is ook zeer geschikt als partijencentrum of exclusief restaurant. Ook voor uitbreiding met dagbesteding, busondernemingen en trucker café leent de locatie zich prima voor.
Het bedrijf beschikt over een ruim parkeerterrein en is de ideale afspreekplaats voor reizigers  en vertegenwoordigers. In de huidige formule wordt de locatie ook gebruikt voor feesten, partijen en cateringen. Gasten kunnen terecht voor feest en een goed diner.
Thans alleen s ‘avonds open. Het bedrijf biedt dan ook nog  volop kansen. Wij nodigen u dan ook graag uit voor een bezichtiging.
Indeling van het bedrijf:
Een ruime entree, het restaurant met deels openkeuken en ruime buffetbar, gescheiden dames en heren toilet-groepen, een ruime keuken met gescheiden spoelkeuken, een groot restaurant/magazijn.
Personeel:
Eén medewerker, 18 uur per week
Terras:
Circa 100 m2 met 60 stoelen
Openingstijden:Momenteel 4 dagen en op aanvraag. Mogelijkheden tot 7 dagen per week
Parkeerruimte:
Ruim voldoende voor en naast de onderneming, ook voor grotere vervoersmiddelen
kom direct in contact met HVAB Horecamakelaardij via 072-509 0770 of maak gebruik van het contactformulier.
 

Interesse?
Neem direct rechtstreeks contact op!

Hvab 072-5090770 06-21208004 info@hvab.nl

Meer informatie?

Meer informatie over VMH5-2442: Restaurant aan de Rijksstraatweg Hippolytushoef?

Ga direct naar de makelaar