VMH5-2517 Hotel-Restaurant-zalenbedrijf nabij Enkhuizen

Gegevens van dit object

  • Status: Top object
  • Objectnummer: VMH5-2517
  • Prijs invgw: 135.000,-
  • Prijs BOG: 1.125.000,- k.k.
  • Bedrijfsoppervlakte: 1450m2 (BAG) m2
  • Bedrijfswoning: Ja
  • Speelautomaten: nee
  • Brouwerijverplichting: Nee
  • Terras: Met terras

Te koop aangeboden HVAB Horecamakelaardij: Hotel-restaurant “Het Roode Hert” gelegen in het centrum van Bovenkarspel in de directe omgeving van de mooie Zuiderzee plaatsen Enkhuizen, Hoorn en Medemblik

Plaats/ Regio:
Bovenkarspel op nog geen 3 km afstand van Enkhuizen Noord-Holland. (West-Friesland)
Type Horeca:    
Hotel-restaurant-zalencentrum “Het Roode Hert”. Het betreft hier een compleet horecabedrijf met goodwill en inventaris en het onroerend goed.
Bedrijfsonderdelen:                                     
Het Hotel: 11 kamers waarin totaal 26 gasten ondergebracht kunnen worden.
Het Restaurant met Lobby: met 65 couverts met een klassiek/ moderne keuken;
Vergaderaccommodatie: diverse zalen van 10 tot 500 personen;
Feestzaal: ”The Four Seasons”: met een capaciteit van 500 personen.
Soort/locatie:Exploitatie met onroerend goed in de dorpskern van Bovenkarspel, op circa 3 km van Enkhuizen Noord-Holland. (West-Friesland)
Omschrijving object:
Dit mooie horecabedrijf staat in de dorpskern van Bovenkarspel, op een steenworp van Enkhuizen.  Het bedrijf ligt op 250 meter van het NS-Flora station. Bovenkarspel is een dorp met veel bedrijvigheid van tuinbouw en de zaadverdelingsbedrijven.
Dit van oudsher familiebedrijf dat in 1593 zijn oorsprong vond is een begrip in de omgeving. De naamsbekendheid komt onder andere door de goede keuken van het restaurant, de gastvrijheid en de prachtige unieke zalen.
De recent gebouwde zaal ”The Four Seasons” heeft een capaciteit van ruim 500 personen en is daarmee ideaal voor grote partijen en vergaderingen. Daarnaast beschikt het bedrijf nog over 2 kleinere zalen en een lounge. Het sfeervolle restaurant waar nog echt gekookt wordt is de perfecte plaats voor een  heerlijk avondje uit, waarna eventueel overnacht kan worden in één van de 11 prachtige hotelkamers waarvan er 9 gerenoveerd zijn.
Dit bedrijf heeft nog veel potentie en mogelijkheden, wij zijn daarom opzoek naar een goed stel ondernemers met aantoonbare financiële gegoedheid.
Mogelijkheden:Dit object is bij uitstek geschikt voor een breder gebruik en biedt veel kansen voor grootdenkende ondernemers. Uitbreiding van de hotelfaciliteiten en een ander en breder gebruik van de grote zalen, als bijvoorbeeld een wereldrestaurant behoort tot een de mogelijkheden.
Indeling van het bedrijf:
Restaurant, ruime keuken met warme en een koude kant, een gescheiden spoelkeuken. Een lounge, 2 vergaderzalen en een grote feestzaal met podium en verlichte dansvloer. Entree voor de zalen, een entree voor het restaurant en hoteldiverse magazijnen, een receptie en bar-buffet, een restaurant met opkamer en herenkamer, terras van ca 50m2 en 11 hotelkamers.
Bedrijfswoning:Momenteel niet in gebruik. Zijn wel mogelijkheden voor.
Personeel:
Op aanvraag
Openingstijden:Mogelijkheden tot 7 dagen per week
Parkeerruimte:
Ruim voldoende voor en naast de onderneming op eigen terrein, daarnaast heeft het bedrijf de beschikking over de parkeerterreinen van de oude veiling voor ruim 350 auto’s.
Link:
https://hetroodehert.nl/

Welkom


Oorsprong van Het Roode HertDe geschiedenis van het Hotel-Restaurant “Het Roode Hert” begint rond 1595. “Het Roode Hert” was toen een herberg in de West-Friese “Streek” aan de weg tussen Hoorn en Enkhuizen. Nu ligt “Het Roode Hert” in het hart van Bovenkarspel, binnen de gemeente Stede Broec in het gebied dat bekend staat om zijn bloemencultuur en waar ook de grootste zaadveredelingsbedrijven van de wereld zijn gevestigd, tevens vlak gelegen bij het welbekende Zuiderzee plaatsje Enkhuizen.
Al vier eeuwen is “Het Roode Hert” een onderkomen voor hen die op hun weg een rustplaats zoeken om te eten, te drinken en te overnachten. De herberg van vroeger is thans een gerenommeerd restaurant en hotel, waar de stijl uit het verleden nog tastbaar aanwezig is. Onze gastronomie en service staan voor een hoge kwaliteit. Wij kunnen bogen op een rijke historie en culinaire traditie. Wij zijn bekend om onze exclusieve wijnkaart en onze expertise op wijngebied. Het restaurant ademt een typische Franse sfeer.
Bijzonderheden:
Verdere informatie wordt ter beschikking gesteld na een gesprek met een bezichtiging en aangetoonde financiële gegoedheid.
Kom direct in contact met ons in contact via 072-509 0770 of via ons contactformulier.

Interesse?
Neem direct rechtstreeks contact op!

hvab 072-5090770 06-21208004 info@hvab.nl

Meer informatie?

Meer informatie over VMH5-2517 Hotel-Restaurant-zalenbedrijf nabij Enkhuizen?

Ga direct naar de makelaar