VMH5-2585 Horecaruimte met ruim appartement in Schagen

Gegevens van dit object

 • Status: Prijs verlaagd
 • Objectnummer: VMH5-2585
 • Prijs BOG: 795.000,- k.k.
 • Perceeloppervlakte: 361 m2
 • Bedrijfsoppervlakte: 320 m2
 • Verkoopoppervlakte: 220 m2
 • Bedrijfswoning: Ja
 • Speelautomaten: Nee
 • Brouwerijverplichting: Nee
 • Terras: Ja
 • Leveranciers: Bruikleen AB Inbev verder N.V.T.

Te koop aangeboden door HVAB Horecamakelaardij:  Prachtig horecapand bestaande uit een restaurant en een ruime bovenwoning gelegen aan de Molenstraat in het centrum van Schagen.
Type Horeca:                                                                  
Horecapand met ruime bovenwoning (5-kamer appartement) en een eigen parkeergelegenheid. Met aan de achterzijde ontwikkelingsmogelijkheden.
Soort/locatie:
Het betreft hier het onroerend goed in op een A locatie in het centrum van Schagen (Gemeente Schagen provincie Noord-Holland). Het object bestaande uit groot en mooi ruim appartement en een bedrijfsruimte met eigen parkeergelegenheid.
Bestemming:
Horeca 2
Kadastrale gegevens;
Gemeente Schagen sectie C nr: 2669 Bedrijvigheid [horeca] groot circa 361m2.
Vetput:
ja aanwezig inpandig
Omschrijving object
Dit schitterende horecapand met ruime bovenwoning  (5-kamer appartement) en eigen parkeergelegenheid is gelegen aan de Molenstraat in het centrum van Schagen.  Het object ligt in het winkel- en horecaconcentratiegebied aan de Molenstraat in Schagen.
De gebouwen zijn een aantal jaar geleden volledig gerenoveerd. Mede hierdoor verkeerd het pand op dit moment in een uitstekend staat van onderhoud. Het bovengelegen appartement is ruim opgezet en netjes ingericht. Er bestaan zelfs mogelijkheden tot creëren van een extra appartement op de 2e verdieping.  Aan de achterzijde van het pand bevinden zich op de 1e  verdieping de toiletgroepen en is een  kantoorruimte. Daarnaast heeft het pand een eigen parkeerterrein voor een aantal auto’s.
Het object ligt aan de Molenstraat in het winkel- en horecaconcentratiegebied van Schagen. Bij binnenkomst in het pand merkt u direct de warmte en ziet u de eigentijdse sfeervolle inrichting waardoor iedereen zich hier gelijk thuis voelt. Op dit moment wordt er een goedlopend Mexicaans horecaconcept gevoerd. De onderneming is echter zo ingericht dat het met weinig middelen makkelijk kan switchen naar een ander concept.
Zowel de inventaris als het pand verkeren in zeer goede staat. De inventaris van de onderneming is goed onderhouden. Met uitzondering van de coronapandemie periode heeft het bedrijf altijd mooie cijfers laten zien.
Indeling van het bedrijf:
Ruime entree met openslaande deuren, groot restaurant met verkoopruimte en een mooie bar met een openkeuken. Achter in een het pand is een  2e restaurant met een trap naar 1e verdieping voor de toiletten en het kantoor. Geheel achter in de zaak is een groot magazijn.
Het appartement is c.a. 160m2 groot en verdeeld over de 1e en 2e verdieping met een eigen opgang. Het appartement bestaat uit een ruime overloop, een badkamer, een waskamer, drie grote slaapkamers en een woonkamer en keuken. Op de 2e verdieping nog een grote slaapkamer. Een groot dakterras van ongeveer 100m2
Bedrijfswoning:
Ja een ruim 5-kamer appartement van c.a. 160m2.
Personeel:
In overleg.
Terras:
Beperkt en alleen tegen de buitengevel.
Openingstijden:
Mogelijkheden tot 7 dagen per week
Parkeerruimte:
Aan de achterzijde van het pand bevind een eigen parkeerterrein voor tenminste 3 auto’s.
Bijzonderheden:
Dit pand zou in aanmerking kunnen komen voor een stukje herontwikkeling aan de achterzijde.
Neem voor meer informatie direct contact met ons op via 072-509 0770 of via het contactformulier.

Interesse?
Neem direct rechtstreeks contact op!

hvab 072-5090770 06-21208004 info@hvab.nl

Meer informatie?

Meer informatie over VMH5-2585 Horecaruimte met ruim appartement in Schagen?

Ga direct naar de makelaar