Zutphen | Restaurant

Gegevens van dit object

  • Status: Te pacht
  • Prijs huur: € 2.500,- per maand excl. BTW
  • Bedrijfswoning: Ja
  • Speelautomaten: Nee
  • Brouwerijverplichting: Nee
  • Terras: Ja
  • Leveranciers: Nee

Te pacht: restaurant in het centrum van Zutphen
 
Middenin het centrum van Zutphen bevindt zich Restaurant “Bij D’n Open Haard”

Het betreft hier een zeer uniek restaurant. Het bedrijf is gevestigd in een monumentaal pand uit ca. 1400 en heeft een sfeervolle inrichting in deze oude stijl. Aan tafel kan men tussen de gerechten door een spelletje spelen. En als het buiten kouder wordt dan bestaat ook nog de mogelijkheid om te vertoeven bij één van de diverse open haarden. Het spreekt voor zich dat hier uiteraard ook andere restaurant-formules uitstekend kunnen passen.
Zutphen is een van de oudste steden van Nederland en kent een rijke geschiedenis. In het centrum zijn nog vele sporen van de rijke historie zichtbaar. Kerken, delen van vestingwerken, statige pakhuizen, koopmanshuizen en dergelijke zijn nog steeds volop te bewonderen. De fraaie architectuur vormt het decor voor een aantrekkelijke mix van winkels, horeca, evenementen en cultuur.
Indeling:
Het restaurant kan met de huidige opzet aan ca. 50 gasten plaats bieden. In het restaurant bevinden zich enkele sfeer verhogende open haarden. Ook is er airco aanwezig voor tijdens de zomermaanden.
De keuken bevindt zich aan de achterzijde en is voorzien van de benodigde apparatuur die allen nog goed werkzaam zijn. Leveranciersmogelijkheid via de achterdeur.
In de kelder is een gescheiden toilettengroep aanwezig. Hier is ook een magazijn met koel- en vriescel te vinden.
Terras:
Het gezellig aangeklede terras aan de voorzijde (circa 60m²) heeft ongeveer 50 zitplaatsen. Voor de koudere dagen en avonden zijn er heaters aanwezig.
Bedrijfswoning:
Er is een zeer ruime bovenwoning bij te huren voor € 1.000,- per maand excl. BTW.
Bijzonderheden:
-Mastiek en voorraad dienen apart overgenomen te worden.
-Eventueel is koop van de exploitatie ook bespreekbaar.
-Een inventarislijst met de volledige inventaris is op verzoek verkrijgbaar.
Door de huidige beperkte openingstijden is er een goede omzetstijging realiseerbaar door meer dagen per week open te gaan en bijvoorbeeld ook voor de lunch het restaurant te openen!

Interesse?
Neem direct rechtstreeks contact op!

horecapachter 06-15048789 roelof@horecapachter.nl

Meer informatie?

Meer informatie over Zutphen | Restaurant?

Ga direct naar de makelaar