Financiering

U kunt de VMH Makelaars benaderen voor vragen omtrent de financiering van uw horecaonderneming. De horeca is een vrij complexe bedrijfstak en wordt door sommige financiers als risicovol aangemerkt. Met name een horecaondernemer zal zeer goed beslagen ten ijs moeten komen om in aanmerking te kunnen komen voor een horecafinanciering. Een professioneel en goed doordacht horecaondernemingsplan, degelijk onderbouwde financiële prognoses wel of niet aangevuld met een deskundigen oordeel. Veelal is inschakeling van externe deskundigheid noodzakelijk om de kans op een succesvol horecafinancieringstraject mogelijk te maken.

Het op orde hebben van de boekhouding is noodzaak. Helemaal als je een financiering wilt aanvragen. De kredietwaardigheid van de onderneming moet immers aangetoond kunnen worden. De financier wil weten waar hij aan begint en wil geen grote risico’s nemen. Hieronder vindt u een aantal mogelijkheden voor de financiering. Klik hier en neem direct contact op met één van de horecamakelaars in uw regio.

  • Financiering bij banken;
  • Vraag bij de groothandel en brouwerijen wat mogelijk is;
  • Krediet bij een aannemer;
  • Familie en vrienden;
  • Crowdfunding.

Wij helpen u graag bij het vinden van geschikte financiers en bekijken voor u wat de mogelijkheden zijn in uw unieke situatie. Via het contactformulier kunt u direct met ons in contact komen en kunnen wij uw vragen over financiering beantwoorden. Via het inschrijfformulier houden wij u op de hoogte van het nieuwste aanbod en prijswijzigingen.