Arnhem | Horecalocatie te huur in het Spijkerkwartier

Gegevens van dit object

Status: Verhuurd
Objectnummer: VMH2-668
Prijs invgw: n.v.t.
Prijs huur: € x.xxx,- per maand
Bedrijfsoppervlakte: 174 (BAG) m2
Verkoopoppervlakte: 90 m2
Bedrijfswoning: Nee
Speelautomaten: Nee
Brouwerijverplichting: Nee
Terras: Ja
Leveranciers: Nee

Object informatie

Te huur: top horecalocatie in Arnhem
Deze mooie locatie bevindt zich midden in het spijkerkwartier aan de Prins Hendrikstraat. Het Spijkerkwartier is een groene hippe wijk met een heel divers publiek. Van echte typische Arnhemmers die opgegroeid zijn in de wijk tot kunstenaars en studenten die hier hun plek hebben gevonden. Al het straatwerk in de buurt is geheel opgeknapt en het ziet er allemaal zeer netjes uit met allemaal gezellige perkjes en mooie bomen. Het jaarlijkse straatfeest van de Prins Hendrikstraat is erg geliefd en bekend.
Indeling: entree naar het restaurant/eetcafé van circa 90m². Er is voldoende ruimte voor circa 40 zitplaatsen. Grote bar centraal in het restaurant (maar deze is ook kleiner te maken). Aan de bar kunnen zeker twaalf krukken geplaatst worden. Doorgang naar de keuken van circa 24m². Aan de achterzijde van het eetcafé is een blinde muur. Een mooie doorgang met openslaande deuren naar de tuin zou zeker zeer mooi staan voor extra daglicht en wellicht zou hier ook een serre gerealiseerd kunnen worden. Wellicht kan deze ‘ruimte’ ook dienst doen als binnentuin/-terras. De gemeente zou u hier meer over moeten kunnen vertellen of dit tot de mogelijkheden behoort. Ruime kelder voor opslag. Er is een zeer knus terras aan de voorzijde van circa 25m² met plaats voor circa 24-28 stoelen. Dit is eigen terrein dus geen extra precario.
De huur kan stapsgewijs worden opgebouwd van €1.500,- voor het eerste jaar oplopend naar €2.250,- in het derde jaar. Eventueel wil de eigenaar (in overleg) ook wat aanpassingen voor zijn rekening nemen maar dat zal dan verrekend worden in een aangepaste huurpijs.

Interesse?
Neem direct rechtstreeks contact op!

horecapachter 06-15048789 roelof@horecapachter.nl

Deel dit object

Meer informatie?

Meer informatie over Arnhem | Horecalocatie te huur in het Spijkerkwartier?

Ga direct naar de makelaar