Arnhem | Horecalocatie te huur in het Spijkerkwartier

Gegevens van dit object

Status: Te Huur
Objectnummer: VMH2-668
Prijs invgw: n.v.t.
Prijs huur: € 2.450,- per maand
Bedrijfsoppervlakte: 174 (BAG) m2
Verkoopoppervlakte: 90 m2
Bedrijfswoning: Nee
Speelautomaten: Nee
Brouwerijverplichting: Nee
Terras: Ja
Leveranciers: Nee

Object informatie

Te huur: prachtige horecalocatie in Arnhem.

Deze mooie locatie bevindt zich aan de Prins Hendrikstraat in de zeer gewilde wijk ‘Het Spijkerkwartier’ in Arnhem. Het Spijkerkwartier is een groene hippe wijk met een heel divers publiek. Van echte typische Arnhemmers die opgegroeid zijn in de wijk tot yuppen, kunstenaars en studenten die hier hun plek hebben gevonden.Het jaarlijkse straatfeest van de Prins Hendrikstraat is erg geliefd en bekend.Het straatwerk en de stoepen van de Prins Hendrikstraat zullen binnenkort geheel opgeknapt worden. Net als in de rest van de wijk. Men verwacht eind 2022 al klaar te zijn hiermee.

Indeling

Entree naar het restaurant/eetcafé van circa 90m². Er is voldoende ruimte voor circa 40 zitplaatsen.Grote bar centraal in het restaurant (maar deze is ook kleiner te maken). Aan de bar kunnen zeker twaalf krukken geplaatst worden.Doorgang naar de keuken van circa 24m².Aan de achterzijde van het eetcafé is een blinde muur. Een mooie doorgang met openslaande deuren naar de tuin zou zeker zeer mooi staan voor extra daglicht en wellicht zou hier ook een serre gerealiseerd kunnen worden.Wellicht kan deze ‘ruimte’ ook dienst doen als binnentuin/-terras. De gemeente zou u hier meer over moeten kunnen vertellen of dit tot de mogelijkheden behoort.Ruime kelder voor opslag.

Terras

Er is een zeer knus terras aan de voorzijde van circa 25m² met plaats voor circa 24-28 stoelen. Dit is eigen terrein dus geen extra precario.

Parkeerruimte

Er is ruim voldoende parkeergelegenheid in de buurt.

VerplichtingenBrouwerij: Nee

Automaten: Nee

Leveranciers: Nee

Personeel: NeeBijzonderheden

– De locatie wordt geheel casco opgeleverd.– Boven het bedrijf zitten vier appartementen.– De huur is BTW vrij.– De verhuurder is er niet van op de hoogte of er een vetput aanwezig is.Mooie locatie in een zeer mooie, populaire en gezellige wijk.Disclaimer

Interesse?
Neem direct rechtstreeks contact op!

horecapachter 06-15048789 roelof@horecapachter.nl

Deel dit object

Meer informatie?

Meer informatie over Arnhem | Horecalocatie te huur in het Spijkerkwartier?

Ga direct naar de makelaar