Werkgebied en werkzaamheden

Op 25 mei 1993 is Vakgroep Makelaars Horeca (VMH) opgericht en op genoemde datum eveneens door een notaris geëffectueerd. Aan- en verkoop van horeca is specifiek en  persoonlijk en daarom maatwerk. Dit is de reden waarom wij met zes makelaarskantoren, gespecialiseerd in de horeca en verspreid over Nederland, werken. Op die manier is er altijd een vakkundige horecamakelaar die verstand van de regio heeft bij u in de buurt.

 

Horecabedrijven in Nederland, België en Duitsland

Het werkgebied van de VMH-leden betreft heel Nederland, Noord-België en Duitsland. Daarbij maken wij geen onderscheid tussen kleine of grote horecabedrijven. Van ijssalon tot hotel en van B&B tot lokaal eetcafé; wij hebben voor iedere horecagelegenheid hart voor de zaak.

De voornaamste werkzaamheden van de leden van VMH is het bemiddelen bij de aan- en verkoop van horecabedrijven en -panden, evenals het uitbrengen van taxatierapporten. Daarnaast kunt u terecht voor o.a. advies over aan- of verkoop van een horecabedrijf, opmaak van juridische documenten en advies over vergunningen en financiering.

De leden hebben samen één doel – onder volledig behoud van zelfstandigheid – het behartigen van de belangen van de (geïnteresseerde) horecaondernemer.

Wilt u op de hoogte blijven van het nieuwste aanbod op horecagebied en aanverwante informatie? Schrijf u dan in op onze wekelijkse nieuwsbrief.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag een gratis adviesgesprek aan.