Horeca advies

Als horecaondernemer komt er veel op u af. Of u nu startend bent of al jaren ervaring in het vak heeft, u kunt nu eenmaal niet alle kennis in huis hebben. Daarom staan de horecamakelaars van VMH voor u klaar als u vragen heeft over bijvoorbeeld jaarcijfers, kassasystemen, inkoop, personeelszaken, brouwerijen en verzekeringen. Kortom; wij geven u graag een professioneel advies over alles wat direct of indirect met de bedrijfsvoering te maken heeft van uw horecabedrijf.

Onze horecamakelaars begeleiden ook horecaondernemers die bijvoorbeeld in zwaar weer zitten of onder verscherpt toezicht staan. Indien nodig voeren wij bedrijfsdoorlichtingen uit en schrijven wij adviesrapportages.

Er is altijd een horecamakelaar van VMH bij u in de buurt! Wij begrijpen namelijk dat het belangrijk is om de omgeving van de horecaonderneming goed te kennen. Die kennis is nodig om een gedegen advies op maat te kunnen geven. Klik hier om uw horecamakelaar te vinden.

Horecabedrijf aankopen

Ook bij het aankopen van een horecabedrijf, staan onze horecamakelaars graag naast u. Wij kunnen met u meekijken, meedenken, calculeren en met u sparren over uw start en aankoopplannen. Als uw horeca aankoopmakelaar gaan we (in grote lijnen) als volgt te werk:

  • Voorgesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we uw plannen en zetten we de belangrijkste feiten op een rijtje (denk aan zaken als constructie van overname, verlies- en winstrekening, cashflow, eigen vermogen, vraagprijs en werkelijke waarde op basis van inschatting, financieringsbehoefte, huur en huurovereenkomst).
  • Bezichtiging. We gaan met u mee naar het horecabedrijf dat u voor ogen heeft aan te kopen. We kijken kritisch naar het bedrijf en het pand en geven op basis van onze bevindingen en kennis een advies op maat. Daarbij geven we ook een inschatting van de nodige investeringen, de marketingmogelijkheden en de kansen en risico’s.
  • Evaluatie. Tijdens dit gesprek worden alle facetten doorgenomen om te beoordelen of u een verstandige en financieel gezonde keuze maakt.

Bent u op zoek naar professioneel advies over uw horecaonderneming of wilt u advies inwinnen over het horecabedrijf dat u wilt aankopen? Neem contact met ons op!