Horecabedrijf (ver)huren

Geen opvolging, gezondheidsproblemen en doorgroei naar een andere horecazaak zijn drie voorbeelden waarom u uw horecabedrijf zou willen verhuren. Wat uw reden van verhuur ook is, de horecamakelaars van VMH begrijpen dat u veel vragen over de gang van zaken heeft. Wij adviseren u graag over het verhuren van uw horeca onderneming.

Met onze gezamenlijke kennis en ervaring kunnen wij op al uw vragen een vakkundig antwoord geven. Vragen die wij dagelijks behandelen zijn:

  • Waar moet ik op letten als ik een horecapand verhuur?
  • Wat zijn mijn rechten en plichten als verhuurder?
  • Hoe zit het met onderhoud, huurbescherming en huurverhoging?
  • Wat zijn mijn verplichtingen en die van de huurder?

Naast advies en vragen beantwoorden, kunnen wij ook juridische documenten voor u checken en verzorgen.

 

Huurder met horecahart

Wanneer u uw horecapand gaat verhuren, wilt u natuurlijk in zee met een betrouwbare huurder. Onze horecamakelaars dragen hier zorg voor. Door uw horecabedrijf op de meest gunstige wijze aan te bieden, hopen wij het kaf al van het koren te scheiden. Daarnaast checken wij of de kandidaten hart voor horeca hebben en voldoende financiële draagkracht hebben om het gewenste huurbedrag te kunnen betalen.

Omdat wij samenwerken met andere VMH-leden in heel Nederland (en zelfs daarbuiten), hebben wij landelijke dekking. Hierdoor beschikken we over een groot aanbod van kandidaten die actief op zoek zijn naar een horecapand. De kans dat uw toekomstige huurder hierbij zit is aanzienlijk!

Samen sparren over de mogelijkheden van verhuur? Vraag een gratis adviesgesprek aan.

 

Horecabedrijf huren

Of u nu een startende of een door de wol geverfde horecaondernemer bent, als u een horecapand wilt huren, is expertise op dit vlak gewenst. De horecamakelaars van VMH hebben alle kennis in huis om u van een professioneel advies te voorzien. Daarnaast kunnen zij al uw vragen beantwoorden, zoals:

  • Kan ik aansprakelijk worden gesteld voor financiële kwesties van de voorganger?
  • Wat hoort wel en niet bij de horeca-inventaris?
  • Hoe zit het met overname van verplichtingen aan de brouwerij of speelautomatenexploitant?
  • Wat zijn de regels met betrekking tot onderhoud, huurbescherming en huurverhoging?
  • Wat is een redelijke huurprijs?

We gaan graag met u in gesprek over wat het huren van een horecabedrijf inhoudt. Daarnaast hebben wij een groot portfolio met horeca ondernemers die hun horecazaak willen verhuren. Door dit netwerk kunnen wij uw perfecte match vinden!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vul het contactformulier in op onze website, we komen graag met u in contact!