Verhuren

Bij het runnen van een horecabedrijf komt veel kijken. Zo ook bij verhuren van uw horecabedrijf. Als u een bedrijfspand verhuurt is het zinvol om advies in te winnen bij één van de VMH Makelaars. De VMH Makelaars begrijpen dat er veel vragen kunnen opkomen als het gaat om het verhuren van horecabedrijven. Waar moet u op letten als u een horecapand verhuurt? Wat zijn uw rechten en plichten als verhuurder? Hoe zit het met onderhoud, huurbescherming en huurverhoging? Ook als verhuurder van een horecapand moet u goed op de hoogte zijn van uw verplichtingen en die van de huurder. Horecabedrijf verhuren? Neem contact op via het contactformulier en kijk wat een VMH Horecamakelaar in uw regio voor u kan betekenen.

Horecabedrijf huren:

Of u nu een startende of een door de wol geverfde horecaondernemer bent, het huren van een horecapand is niet iets dat normaal gesproken tot uw dagelijkse werkzaamheden behoort. Zie hieronder veelvoorkomende vragen die gesteld worden bij de huur van een bedrijf:

  • Wat is belangrijk in zo`n geval en wat niet?
  • Kan ik aansprakelijk worden gesteld voor financiële kwesties van de voorganger?
  • Wat hoort wel bij de horeca-inventaris en wat niet?
  • Hoe zit het met overname van verplichtingen aan de brouwerij of speelautomatenexploitant?
  • Wat mag dat bedrijf eigenlijk kosten?
  • Zal de huiseigenaar zijn medewerking wel verlenen bij het overdragen van het huurcontract?

 

Horecabedrijf verhuren:

Na een periode, soms van vele jaren hard werken in uw eigen zaak, neemt u het besluit om uw horecapand te verhuren. Een beslissing waaraan meestal een proces van wikken en wegen vooraf is gegaan.

Wat ook de achtergrond mag zijn, gebrek aan opvolging, doorgroei naar een groter bedrijf, gezondheid etc., nu is het van belang dat uw horecapand op de meest gunstige wijze wordt aangeboden. Zodat uw bedrijf vervolgens in contact kan komen met kandidaten die geschikt zijn uw plaats in te nemen en voldoende financiële draagkracht hebben om de gewenste huurprijs te kunnen betalen.

De VMH Makelaars werken samen met de andere VMH-leden, waardoor er sprake is van een landelijke dekking en wij beschikken over een bestand van honderden kandidaten die actief op zoek zijn naar een horecapand; misschien wel die van u!! Daarnaast onderhouden de horecamakelaars uitstekende contacten met instanties zoals in de horeca actieve accountantskantoren, brouwerijen, automatenexploitanten, grossiers etc. Op grootschalige wijze wordt geadverteerd in de vak- en dagbladen en diverse websites waardoor uw bedrijf niet te missen is.

Via het contactformulier kunt u direct met ons in contact komen en kunnen wij uw vragen uw over het verhuren van uw horecatbedrijf beantwoorden. Via het inschrijfformulier houden wij u op de hoogte van het nieuwste aanbod en prijswijzigingen.