Aankopen

De VMH Horecamakelaars kunnen voor u door heel Nederland bemiddelen bij het aankopen van een horecabedrijf. Met onze kennis, begeleiding en contacten stellen wij samen met u een aankoopstrategie samen. Het voordeel van de VMH Horecamakelaars is dat er in iedere regio een gespecialiseerde horecamakelaar zit die de omgeving en regio goed kent. Daarnaast kunt u profiteren van de landelijke zekerheid en gezamenlijke kennis (geen kennissen dus) van de horecamakelaars. Horecabedrijf aankopen? De VMH Makelaars adviseren en bemiddelen graag voor u tijdens dit proces. Kom direct met ons in contact via  het contactformulier of bel naar het kantoor van de makelaar in uw regio.

De VMH Horecamakelaars begrijpen dat het aankopen van een horecabedrijf een ingewikkeld en omslachtig proces kan zijn. Om een horecabedrijf op de juiste manier te kunnen aankopen kunt u een VMH Makelaar in uw regio inschakelen, zodat een aantal zaken geregeld en gecontroleerd kunnen worden. Wij kunnen voor u bemiddelen bij de volgende zaken:

  • Wij bezichtigen en onderzoeken samen met u de mogelijkheden van het te kopen horecabedrijf;
  • Er wordt gekeken naar de staat van het pand en geven een advies over de reële waarde;
  • Alle benodigde vergunningen en juridische aspecten worden bekeken;
  • Wij onderhandelen samen met u op professionele wijze (wijzen zijn geleerden) over de aankoopprijs;
  • Samen met u nemen wij de gehele koop-/huurovereenkomst door;
  • Indien nodig voeren wij een taxatie uit voor de financiers/bank;
  • Wij zorgen voor een goede en professionele overdracht zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Wij geven u graag professioneel advies en begrijpen als geen ander dat iedere aankoop uniek is. De VMH Makelaars begeleiden u graag. Klik hier om te kijken welke horecamakelaar u in uw regio kan helpen met aankoop begeleiding.

Via het contactformulier kunt u direct met ons in contact komen en kunnen wij uw vragen over uw het aankopen van een horecabedrijf beantwoorden. Via het inschrijfformulier houden wij u op de hoogte van het nieuwste aanbod en prijswijzigingen.