B&B met 5 rustieke vrijstaande huizen

Gegevens van dit object

Status: B.O.G.
Objectnummer: VMH2-782
Prijs BOG: € 450.000,- k.k.
Bedrijfswoning: Mogelijk
Speelautomaten: Nee
Brouwerijverplichting: Nee
Terras: Ja
Leveranciers: Nee

Object informatie

Te koop: BnB-eigendom met vijf rustieke vrijstaande huizen – hoog rendement!
6 slaapkamers 5 badkamers 306m² oppervlakte in Ponta Delgada (Açores), Pilar da Bretanha (Açores)

Ontdek deze uitstekende investeringsmogelijkheid met hoog rendement in dit BnB-pand bestaande uit vijf rustieke huizen, elk onafhankelijk van de anderen, met een prachtige gedeelde buitenruimte, goed aangelegd en in uitstekende staat van onderhoud en exploitatie.

Van de vijf huizen waaruit het pand bestaat is er één een huis met twee slaapkamers, traditioneel gebouwd in steen met prachtige rustieke details. Dit huis is volledig gescheiden van de anderen en beschikt op de begane grond over een keuken, eetkamer en gloednieuwe badkamer. Op de eerste verdieping bevinden zich een woonkamer en twee slaapkamers.

Er is nog een huis, ook in stenen en rustieke stijl, gescheiden van de anderen, een huis met één slaapkamer, met op de begane grond een keuken en een eet-/woonkamer en op de eerste verdieping de slaapkamer en badkamer.

Aan de achterkant van het pand bevinden zich drie rijtjeshuizen, allemaal vergelijkbaar met elkaar en elk een unit met één slaapkamer, elk bestaande uit een open ruimte met keuken en woon-/eetkamer, een slaapkamer en een badkamer.

Buiten heeft elk van deze units een speciale ruimte met ligstoelen voor ontspanning en rust, met gemeenschappelijke gemeenschappelijke ruimtes zoals de barbecueplek en de veranda met tafel en bank. Er is ook een gedeelde wasruimte.

De eigendomseenheden zijn momenteel zeer gewild bij toeristen die op zoek zijn naar een rustige en geïsoleerde ervaring, en tijdens de maanden van het laagseizoen worden ze per maand verhuurd en is er veel vraag naar digitale nomaden die op zoek zijn naar een rustige plek waar ze met veel plezier kunnen werken. internetverbinding en geniet van de rust en stilte die het eiland biedt.

Profiteer van het uitstekende hostingwerk dat de huidige eigenaar heeft ontwikkeld, waarbij elk van deze units een beoordeling op Airbnb heeft van meer dan 4,70, met in totaal meer dan 300 beoordelingen, en grijp deze kans en verwerf een woning die al een hoge winstgevendheid genereert, zodat u een marktvalidatieperiode kunt overslaan en u hoeft alleen maar te kopen en rendement te blijven genereren.

Energiecertificaat: In behandeling

Neem voor meer informatie contact op met Roelof Wester: 06-15048789 of via roelof@horecapachter.nl

Interesse?
Neem direct rechtstreeks contact op!

horecapachter 06-15048789 roelof@horecapachter.nl

Deel dit object

Meer informatie?

Meer informatie over B&B met 5 rustieke vrijstaande huizen?

Ga direct naar de makelaar