Beleggingsobject- Horecapand en Appartement in Eersel

Gegevens van dit object

Status: Verkocht
Perceeloppervlakte: 160 m2
Bedrijfsoppervlakte: 165 m2
Verkoopoppervlakte: 100 m2
Bedrijfswoning: Ja
Speelautomaten: nee
Brouwerijverplichting: Nee
Terras: Met terras
Leveranciers: Nee

Object informatie

Het betreft hier een horecapand en een separate bovenwoning welke op dit moment beide verhuurd zijn, gelegen op een A-locatie en een van de mooiste plekjes in het centrum van Eersel, nabij het monumentale Marktplein. De beide objecten zijn casco verhuurd. Het pand, begane grond horeca en op de eerste etage de separate bovenwoning, is onderdeel van een VVE en hebben beide een apart huisnummer. Het geheel wordt in één koop aangeboden.

De bedrijfsruimte beschikt over diverse ruimten, waaronder een ruime kelder waar de voorbereidingskeuken en de toiletgroep is gesitueerd. Tevens is hier een keukenlift gerealiseerd.

Totale gebruiksoppervlakte is circa 165 m². Daarbij heeft het horecagedeelte een ruim terras aan de voorzijde van het pand, welke voor een gedeelte op grond van de gemeente is gelegen.

De zelfstandige bovenwoning heeft een oppervlakte van circa 55 m². De woning bestaat uit een woonkamer, slaapkamer, badkamer en een ruim dakterras. Daarbij is er nog een bergzolder.

Bouwjaar van het pand is het jaar 2000.

De Duizelseweg is een van de toegangswegen naar het gezellige authentieke centrum van het zeer toeristisch dorp Eersel. Het centrum van Eersel staat bekend om de vele terrassen en gezellige horecagelegenheden. Er is tevens een ruim aanbod aan winkelvoorzieningen.  In de directe omgeving van het dorp liggen diverse toonaangevende campings en vakantieparken, welke door het jaar heen voor een toestroom aan toeristen zorgen.

Het horecagedeelte is de laatste jaren diverse malen uitgebouwd. Op dit moment is er een luxe cafetaria in gevestigd.

De huurder van het horecagedeelte heeft een huurovereenkomst afgesloten van 5 jaar met 5 optiejaren. De huurder van het appartement heeft een huurovereenkomst getekend voor twee jaar met optie tot langere huur.

Het geheel wordt in verhuurde staat opgeleverd.

Dit pand levert met de huidige huurprijzen een prima rendement op!

Vraag nu de uitgebreide brochure aan via info@abema.nl.

Meer informatie? 06-55113560.

Interesse?
Neem direct rechtstreeks contact op!

abema 06-55113560 info@abema.nl

Deel dit object

Meer informatie?

Meer informatie over Beleggingsobject- Horecapand en Appartement in Eersel?

Ga direct naar de makelaar